Halloo

Sitter hos mig med Josefine och vi ska snart titta på en film, ville bara uppdatera lite snabbt! Ha det super, pussss /vilma & jossawnh


Godmorgon

Lycka till att gå upp kl 7 när skolan börjar josefine...det är typ 9 timmar innan detta hahhahah orkar inte och det värsta är att jag blev väckt :( nu ska jag färga syrrans hår :)
Puss
/JOSEFINE


till stan

Drar in till stan med mamsi! Ska leta vinterjacka till henne och bara gå i några butiker, men jag tror inte att jag ska köpa något, jag sparar mina pengar till Barca.
What else? Nej, här händer det inte mycket, nyår fortfarande oplanerat, känner att paniken börjar komma. Men det löser sig nog!
Ha det super /vilma

NEJ DET ÄR INTE FÖRSTA GÅNGEN JAG SER VIDEON :):)

Så jävla äckligt haha euw euw euuuuuuw
/JOSEFINE

Tävlar

Jag är med och tävlar på hejsanalexs.blogg.se om denna bikinin, gör det ni också!
Grymt bra blogg också, tycker verkligen att ni ska göra som jag och blrja följa den. verkar som en asgo och snäll tjej som skriver den också. Så nu får vi bara hoppas hoppas hoppaaaas!! :D
/vilma


Bikinin jag beställde

Den kom förra veckan! Den var skitsnygg, eller det var ju ingen stor överraskning för jag visste ju redan hur den såg ut, men iallafall. Den satt bra på också! HMs bikinis ät bäst tycker jag, grymt snygga och så jävla prisvärda :)
/vilma


Nyårslöften

Har ni några? Jag har precis börjat skriva på min lista.
Den första är nog den bästa, "inte dö". Ska försöka hålla det löftet iallafall :)
/vilma


Jul 2011

julgranskula och ljus, mysig middag med mormor och morfar, granen med klappar under (ja, min mamma gillar att slå in presenter med "teman"), våran julmat, brorsans nya tröja, och den gryyymma TVn, åh den är så bäst.
/vilma

nytt till samlingen

Den blåa bumpern var vit från början, men jag tyckte den var lite tråkig så jag målade den med turkost nagellack.
Det svarta i skinn med lila foder fick jag idag av min bror, älskar at man kan ha kort i! Har ingen aning om var det är köpt eller vad det kostar, men jag har för mig att liknande finns på media markt.
USA-skalet är köpt i thailand och det vita i skinn är beställt någonstans ifrån.

vilmas favoriter - favoritshortsen

Kunde faktiskt inte välja ett par, så jag valde två ;)
De första, de blåa, var från början ett par baggeyjeans från Dondup som jag fick från en vän för typ tre år sen. Jag använde dem inte alls mycket då, det var inte riktigt min stil. Men jag sparade dem långt in i ett skåp och tänkte att jag kanske vill ha dem om ett halvår igen. Så gick det typ ett och ett halvt år, och jag klippte av dem strax ovanför knäna och BAM, där hade jag ett par perfekta golfshorts (haha, såna shorts som är lite längre än vardagsshorts, dem blir perfekta till golfen). Men nu innan denna sommaren så klippte jag dem igen, och denna gången strax under rumpan. Tighta som faaan är dem men jävlar va snygg röv man får. Galet.
Det andra paret, de svarta, är ett par Rare-shorts som också har legat i min garderob ganska länge, också som ett par golfshorts. Men, jag klippte av dessa också (älskar att göra om "oanvändbara" plagg så att dem blir nya favoriter) och gud va jag älskar dem nu. Helt perfekta, sitter också jävligt tight på.

we all love mean girls


favorite musicvideo all-times

Så jävla mysig va. Allt med denna är så sjukt bra, allt förutom slutet då. + att låten är fett bra.
/vilma

vilmas favoriter - stickade favorittröjan

Åhh, jag fick denna tröjan för 10 månader sedan av Mona i födelsedagspresent. Tröjan + en roman (jag skojar inte) om våran vänskap, hur den har gått upp och ner men att vi efter 13 år fortfarande är supertajta. Den är från Lindex och kostade 200:-.
Jag älskar denna jättemycket. Den är lite längre där bak än fram, och har den där perfekta beige/gråa färgen. Den är skitsnygg ifall man vill vara lite casual med vanliga svarta jeans, eller lite somrigare men en vit tunika under, svarta tunna strumpbyxor och primes. Det sistnämnda är något som jag ska bära i Barcelona när jag åker dit om några dagar!

vilmas favoriter - favoritgolfplagget

Detta är en kjol från Ralph Lauren som jag tror att jag köpte i Spanien på La Roca Village sommaren 2010. Minns faktiskt inte priset, kanske ett par hundralappar.. Den är i materialet manchester (det heter väl så?) och det är jättemycket strech, perfekt när man spelar golf. Jag har faktiskt inte fått användning av kjolen ännu på någon tävling, men det ska jag absolut få, tycker den är finfin, och ännu finare på än på bilden.

vilmas favoriter - favoritjeansen

Hahaha, jag minns när jag köpte dessa. Jag var på stan med mamma nu i höstas, och när vi var inne i en butik så märker jag att de svarta jeansen jag har på mig har spruckit i röven. Så det var bara in i första bästa butik och köpa de första svarta jeansen jag såg, betala dom och klä på mig dom i ett provrum. Hahaha.
Inga konstigheter här - bara ett par jävligt snygga tighta svarta jeans. Jag gillar inte blåjeans så mycket, isåfall måste dem sitta PERFEKT och ha dendär galet snygga blåa färgen. Jag har liksom ganska svårt att matcha mina blåa jeans, tycker bara att de passar med vita tröjor/blusar typ. plus att jag hatar att ha blåa byxor till mina bruna primeboots och bruna vinterjacka. Tyvärr. Meeen, det är så det är, därför använder jag nästan bara mina svarta stuprör från Crocker, JC.
image description

vilmas favoriter - favoritkjolen

Denna är så fin tycker jag. Köpt på Tara, märket heter ajlajk.
Jag var på stan i somras, i slutet av sommaren, med Josefine och Moa. Det var jättevarmt den dagen och vi satt och åt glass vid kanalen först och sen gick vi runt i butikerna. Vi gick in på Tara i Arkaden, inte för att vi brukar handla där, utan lite för skojs skull. Så ligger denna kjolen där på ett bord, och jag tror den hade kostat runt 400 kronor från början. Nu stog det 89:- på prislappen, och jävlar va fin den var på. Har inte fått så mycket användning av den eftersom sommaren nästan var över när jag köpte den. Meeeen: självklart ska den med till Barcaaa.
Machar den helst med en vit bastisha och mina älsklingar (dvs primebootsen) som på den nedersta bilden (åh va fint till bruna ben). ASS-KICKIN'-snyggt.

vilmas favoriter - favoritkoftan

Jag kom på en sak. För att göra bloggen lite roligare, tänkte jag visa upp mina favoritplagg ur garderoben! Det kan väl vara roligt? Kommer lägga upp mina favoritjeans, favoritshorts, favoritkofta mm. Det kommer upp några fler nu ikväll och lite då och då nu den kommande veckan. Så nu kör vi!

Börjar med min favoritkofta idag. Det hänger ett linne i, jag vet, men det såg konstigt ut utan det :)
Jag hittade denna koftan på Zara i göteborg i våras, någon gång i maj tror jag, och tappade nästan andan - kärlek vid första ögonkastet. Den låg på runt 400 kronor, och det var värt det, tänkte jag, men jag hade inte så mycket med mig. Sedan gick det några dagar och när jag hade med mig pengar till stan några dagar senare så var den slut. Och efter det såg jag den inte mer. Jävla göteborgsshopping, allt tar slut så snabbt.
Sedan åkte jag till spanien under sommarlovet. Och en halvtimme innan taxin skulle gå från hotellet i Barcelona till flygplatsen för hemfärd hittade jag den hängandes inne på Zara. 9 euro stog det på prislappen, knappt 90 spänn. Fatta hur överlycklig jag blev?? Bilden är tagen på Barcelonas flygplats precis därefter, åh vilket perfekt avslut på semestern ♥

JOSEFINE OCH VILMA SKRIVER

Nu har vi suttit här och diskuterat en stund om hur vi kan göra våran blogg mer intressant! Och vi har kommit fram till detta:
-videoinlägg
-veckans blogg
-tips om shopping, skönhet, mat
-skvaller om kändisar
-nyshoppat
-musik och roliga videos
-bilder med våra kameror, inte bara mobilbilder
-outfits

Hoppas ni alla stannar kvar.
Puss /VILMA & JOSEFINE


Jag har den roligaste systern

Heeeej! Min syster väckte mig nyss genom att öppna dörren till mitt rum och så står hon typ och steppar eller något och sjunger hon typ såhär: dags att stiga upp dags att stiga upp...ni måste vara där för att fatta heheh.
Okej whatev, nu väntar jag på Vilma som ska komma till mig för vi ska ha mysdag :) sen ikväll ska jag på bio med några av tjejerna och vi ska se breaking dawn ääääääntligen! Men det va inte så mycket mer men ni får ha en bra dag :):)
/JOSEFINE


JOSEFINE SKRIVER

Grejerna jag köpte stan idag + igår :)
dålig bild på bootsen sorry!


Chillar i 3 affären

Nu sitter vi 3 affären och väntar på att Amanda ska byta josefines skal som hon gjorde sönder :)
/VILMA OCH JOSEFINE


På väg till golfen

Har golfträning idag, jobbigtjobbigt men man blir jättestolt över sig själv efteråt :)
Så jag är på väg upp nu, efter det ska jag hem till Josefineälskling, vi ska kolla på victoria's secret reprisen eftersom vi båda missade det igår :( :)) blir mysigt!
Hörs senare, kisses /vilma


I tvättstugan

Sitter just nu i tvättstugan och håller min mamma sällskap! Fick med mig tre tröjor och en halsduk från stan när jag va där med Amanda förut men nu ska jag snart dit igen och lämna tillbaks en av tröjorna :)
Asså inatt drömde jag att chris Brown typ stötte på mig när jag och Amanda var på hans konsert, snacka om att jag grät när jag vaknade!!! :'( jaja en dag ska den sexiga jäveln bli min <3333333333333333
Jag kanske visar vad jag köpte sen om jag orkar! Puss
/JOSEFINE


Sista gästerna

Nu kommer snart denna julens sista gäster. Farfar och låtsasfarmor, ska bli jättemysigt :)
Ska hjälpa till lite med maten nu, ville bara slänga ib ett snabbt inlägg. Puss!/vilma


Mobilskalet

Mamsi beställde det från en hemsida som hon inte kommer ihåg namnet på, haha. Det är iallafall vitt "krokodilskinn" oså täcker skalet skärmen. Finemang.
Det ser typ kissgult ut på bilderna men det är lampans fel... Det är vitt och jättefint i verkligheten!

 


Godmorgon!!

Vaknade precis och nu ligger jag i min säng och smsar med Vilmaaa :) får se vad Som händer idag men ikväll ska jag i alla fall hem till min faster och hennes man för vi ska fira engelsk jul och jag klagar inte, maten är cpgod :D
Pusspuss
/JOSEFINE


Barca woooohoooo!

Gamla 32"-TVn går till brorsans rum så familjen fick en suuperfet TV med 60 kanaler, woooohoo!
Jag fick också en mascara, boken egoboost som blondinbella har skrivit, ett jättefint vitt skinnmobilskal, en jättegosig pläd & shoppingpengar TILL MIN OCH MAMSIS BARCELONA-RESA! Vi åker den 9de januari och är borta i 5 dagar, en heeeel shoppingvecka! Fyfan va skönt, behövde lite värme. +en julklapp av bästa Josefine, en ram med en bild på oss i. Sötis!
Nu ska vi installera TVn. Pusspuss!/vilma

 


Mätt!!!!!

Hääääj!
Har precis ätit massa god mat och nu väntar jag på att få öppna mina julklappar, är helt excited :D
Men jag skriver senare eller imon, puss!
/JOSEFINE


Josefine skriver

hej allihopaaa!! Ligger i min säng och lyssnar på musik :) Idag har jag varit i stan hela dagen, först med maymuna, melina, sara och amanda och sen träffade jag romina :) Ville bara säga god jul till er alla, och jag hoppas att ni får en trevlig jul med era närmaste! Ta hand om varandra. Jag ska sova snart, för jag ska upp ganska tidigt imon, man vill ju inte sova bort hela dagen ;)

Ville börja på ett nytt stycke för jag ska prata om en annan sak. Jag hatar 2 personer just nu, spännande va :)
Men ska inte starta drama, ska hålla det för mig själv och skriva det på bloggen så klart och berätta det för amanda tihihiih. Okej jag skoja men vad ska jag göra? Jag kan ju inte precis hjälpa mitt hat mot vissa personer...well well fuck dom mannennnnn. nej förlåt att jag skrev detta, GOOOD JUL MINA KÄRA VÄNNER :):)
PUSSAR

Julafton om 5 minuter

Ligger i sängen nu och ska precis somna, vill verkligen somna innan det slår över till 24 december. Vet inte riktigt varför men det känns som att jultomten (haha) inte kommer komma ifall kg är vaken. Ni vet "he knows when you're awake"..... Nej nu fan ska jag sova. Puss!/vilma


12:59

Har nyss duschat och gjort en fläta, ska städa lite till och chillaaaa, sen kommer gästerna vid halv3. Papsi lagar maten, det blir typ en köttgrej, ska bli så grymt gott.
Hörs senare! /vilma


DAN FÖRE DOPPAREDAN

Jag fattar inte att det är julafton imorgon... Helt sjukt!!!!
Iallafall kommer mormor och morfar till oss idag för att fira, ska bli jätteroligt :):):))
Nu ska jag städa lite och spela sims, puss! /vilma
Fin morgonbild där förresten, jooomen absolut


Längtan

Har längtat sedan höstterminen började efter en "ledig stund" då jag har kunnat sätta mig ner och döda tid, döda timmar liksom. Utan att känna press inför detdär matteprovet eller SO-inlämningen.
Nu har jag tre heeeelt lediga veckor, underbart. Älskar lov!
Så nu blir det en jävla massa Sims3. Faaaantastic!
/vilma


skolavslutningen

har hälften av bilderna på iphonen, hälften på kameran.... här är dom från kameran!
förberedelser (d.v.s. hårlockning och sminkning) @niki's!

söta nathaly ♥
du är så snygg så!

skolkören repeterar

duktiga niki ♥
9e, love you so much.

snygga brudar

två fulingar :)

sötaaaaa!

cutie!

sommarfavoriter

kollade igenom systemkamerans bilder, 1500 stycken. här kommer några sommarfavoriter!
hängde mycket på golfbanan, detta var på landet
jag och min älskade mormor vid vårat sommarhus

jag och kusinen arvid under ett skrattanfall

var och badade på landet, 23 grader i vattnet oså..

åkte till spanien med familjen, här är jag och brorsan i poolen

träffade Moa och hennes kaniner

en av alla "photoshoots" med josefine♥

min favorit. så mysig bild!


/vilma

Home alone

My favorite movie


faaaan va jag inte har tröttnat

/JOSEFINE

Calaisa

Hahahahhaha jag hittade ett gammalt favoritalbum på spotify!
Fick denna skivan på min 9årsdag, herregud vad jag lyssnade mycket på den. Vart vi än skulle med bilen så tryckte jag in denna skivan i sterion. Så mysig, lite country/pop, haha underbart. Mina absoluta favoritlåtar på skivan va nog sisters in arms och Hey girl. Supermysiga!


Thumbs up

Jag fuckade upp naglarna totaaaaaaalt, hahahaha så jag gör om det nu! Samma som förut, blev grymt nöjd :)
Om ni vill göra detta själva någon gång kan ni läsa och kolla på bilderna nedan :))

använder mig som sagt av ett svart nagellack som jag bara målar ett lager (det blir galet tjockt annars) och absolut inte hela vägen ut till nagelbanden (eftersom det silvriga inte täcker allt det svarta annars). Så tar jag bara två lager av ett rosaskimmrande lack som jag köpte i Thailand för typ 3 kronor, finns ett nästan exakt likadant från depend som finns nedan på bilden (depend nummer 136).
Lycka till!


Middag

Jaha då blir det nudlar till middag när ens pappa inte vill laga middag, han är sur på mig hihi:):)
Imon är det skolavslutning, sköönt!
Puss

/JOSEFINE


Hänger med moa

Moa, som jag har känt sen jag var 2, är här nu! Så mysigt, har saknat henne jättemycket. Längesen vi sågs! Nu ska vi kolla lite på tv och hänga. Pusss! /vilma


Nya naglaaaar

Hittade på en grej, jag tog svart nagellack och la ett lager rosaskimmrigt lack ovanpå. Resultat: silver! Haha, fett. Blev faktiskt superbra, blir snyggt till avslutningen imorgon :)
/vilma


It's beginning to look a lot like Christmas!

Jag Älskar detta! Så mysigt.
Har bra fyra julklappar kvar, det går braaaaa nuuuu :) vad tycker ni förresten om glasbruken? Det är faktiskt finare i verkligheten än på bilden.
Köpte band och tyg på panduro, ska fylla den med hemmagjord ischoklad! Blir nog en superjulklapp.
/vilma


Drar till stan....

... Med Emmy för att köpa julklappar! Mysigt.
Ser ut såhär + bruna primeboots och missionjacka :)


Målat naglarna

Vaknade nyss och kände verkligen för att fixa naglarna. Blev jättebra! Målade med HM's "fashionista", jättefin färg tycker jag. Lila och lite metallic-aktig. Skitsnygg!
Nu ska jag käka frukost och chilla, senare träffa Emmy sista gången innan hon åker till USA.
Puss!/vilma


Teenagers posts


Klätt julgranen

"vilma, julpyntslådan ligger absolut längst längst längst in i vindsförrådet. Du kommer aldrig in dit, jag har redan försökt". 45 minuter senare står jag i ytterdörren med julpyntslådan i famnen och skrattar åt min pappa. Haha, underbart.
Nu är granen klädd och jag är fett nöjd. Vi kör inte på dedär mainstreama röd-guldiga temat, vi har faktiskt inte en enda röd kula. Här kör vi på... Blandat. Men mest blått-silvrigt! Tycker att det är minst lika fint och jag är våran "stjärna" också. Så söt! Farmors gamla, jag älskar den. Hihihi, julen är bra underbar! :)
/vilma


Slappkväll

Asså jag har fortfarande inte "tagit igen" från dygningen, fett jobbigt. men det är ju ändå lov snart så det är kooolugnt!
Nu håller jag på att röja i garderoben lite, checkar lite outfits. Blusen jag la upp för några dagar sen, den svarta, den var ju självklart heeeelt annorlunda i verkligheten, ganska ful faktiskt. Så jag vet inte vad jag ska ha på mig! Jobbigt. Men jag hittar säkert nåt tills onsdag. Puss/vilma


På bussen

Nu sitter jag och Josefine på bussen på väg hem till henne. Vi har varit på stan med nathalie och Amanda, ska möta upp dom snart igen för att åka hem till Nathalie och chilla. Mysigt!
/vilma


Till farmor/mormor

Handlade sin sagt lite julklappar idag! Parfym till farmor, nagellack (+en annan sak jag redan har köpt) till låtsasfarmor, ett kroppsvårdskit till mormor och ett till mamma.
Jag blev jättenöjd verkligen och det tror jag att mottagarna blir också! Till kvinnor är det nästan alltid lättast att köpa skönhetsprodukter, det finns så mycket inom den "kategorin" också. muy bien!
/vilma


Ny sängkappa

Haha det har varit måna inlägg om "inredning" nu det senaste, men nu är jag i princip klar med mitt rum! Finnaly.
Drn nya sängkappan köpte jag på hm.com, den låg på 400-500 kronor tror jag. :)
Hahahah modellen Josefine osååånt


Staaan

Är på stan med Josefine nu, ska hem till mig snart för deras familj är bjudna på middag hos oss. Jag har hunnit med lite julklappsshopping, är fett nöjd! Har bara morfar, farfar och farbror kvar. Vad fan ska man köpa till dom? Snälla kommentera om ni har förslag, uppskattas verkligen.
Ha det super! /vilma


Josefine skriver

Halloj! Sitter i hallen och dricker färskpressad juice feett gott tihii:)
Snart drar jag till skolan men nu kan jag inte skriva mer.
Jaaaa pigg tjej haha fan va ful och ja jag är ful på bilden men ville lägga upp den endå, problemas någon????
Pusssis


60

Kopierad av moaassvensson.blogg.se! :)

1. Vad är ditt mellan-namn? Sofia Stina

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Jag är fett nöjd med mitt namn. Ovanligt å sååå

3. Är du i ett förhållande nu? Nope

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans?

5. Vem var du tillsammans med sist? Haha har aldrig varit tillsammans med någon seriöst

6. Får man fråga varför det tog slut? haha visst

7. Har du haft ett seriöst förhållande? Som sagt nej

8. Vem vet mest om dig? Emmy, Josefine, Niki, Mona typ

9. Vad gör du på fredagskvällar? Dom senaste har jag pluggat, men oftast är jag med kompisar

10. Bästa filmen du någonsin har sett? My sisters keeper är ju fett bra men jag gillar nog mest home alone haha

11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Nej

12. Har du någonsin varit full? Ja

13. Har du testat droger? Nope

14. Röker du? Nej

15. Snusar du? Äckligaste som finns

16. Saknar du någon just nu? Absolut

17. Hur mår du idag? Förkyld som vanligt men annars suuper!

18. Hur många tabletter tar du dagligen? Zero

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Leeekte i snön.. Nejmen jag vet faktiskt inte

20. Bästa minnet från sommaren? Hamburgsund-veckan, spanienresan med familjen, när jag helt spontant bodde hos mina kusiner i nästan en vecka..

21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Thailand. Mitt andra hem

22. När var du där? För ett år sen, jullovet

23. Är du rasist? Absolut inte

24. Har du helt svenskt ursprung? 100%

25. Om nej, vart kommer du ifrån?

26. Föredrar du svenska eller utländska killar? Mihihi spelar ingen roll,

27. Ser du fram emot någonting just nu? Julafton, födelsedag, SNÖ

28. Sköter du skolan? jaa jag har vart grym denna terminen ;)

29. Vad hade du för betyg förra terminen? Tre MVG resten VG

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? Matteprov 32/33, MVG på biologi, är två av dom

31. Vilket ämne var det?

32. Har du fått ig på ett prov? Yes!! 5/27 poäng på ett matteprov

33. Har du spelat/spelar du i ett band? Hahahaha neej

34. Anser du dig vara intelligent? Medel

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Just nu, jag älskar typ mitt liv haha

36. Vilken va den värsta tiden då? Vintern för två år sen

37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Aldrig

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Usch nej

39. Har du haft sömnproblem? Aldrig. Jag sover som en häst

40. Hur ofta gråter du? När jag är ledsen, alltså inte så ofta

41. Vad gör du när du mår dåligt? Mår aldrig dåligt psykiskt.

42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt?dom jag skrev ovanför på fråga 8, som vet mest om mig.

43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? nej

44. Vilken klass går du i nu? 9an men jag har hoppat upp en klass, är 97a

45. Vilken skola? Buråsskolan My love

46. Har du varit otrogen någon gång? haha nej

47. Har någon varit otrogen mot dig? nej

48. Är du stolt över dig själv? Då och då

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Jag har fina tår..... Nej okej jag vet faktiskt inte :)

50. Vad får du ofta komplimanger för? Min hy, mitt hår

51. Har du lätt att få folk att skratta? hahah jadå

52. Cider elller öl? Cider all the way!!

53. Har du några talanger? Njee, men jag är duktig på golf :)

54. Vet du om någon är kär i dig? Hoppas inte det, gillar inte när folk är olyckligt kära ;)

55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Självklart

56. Vad står det i ditt senaste sms? "Ja precis! :)" Till Emmy

57. Hur lång är du? 1.64

58. Hur mycket väger du? Mellan 45 och 50 skulle jag gissa på

59. Vilken storlek har du på kläderna? XS ibland S

60. Har du svarat ärligt? Det tycker jag!

/vilma


sleepy

Hej! Jag är Fortfarande fett trött. Kommer behöva en vecka för att ta igen från dendär JÄVLA dygningen. Faaan!
Nu ska jag iallafall snart sova. Middagen hos mormor och morfar var hur god som helst, som vanligt. Alltid lika mysigt att träffa dom, gör det fett ofta nu för tiden men det är värt det nu innan det är för sent. Tyvärr lever inte folk för evigt. Dom blev iallafall jätteglada när dom hade hört att jag hade höjt mig i 5 ämnen, ååh dom är så söta.
Nu Håller jag på att ta fram grejer till imorgon. Våran klass har mys-fredag. Julpyssel+filmmys. Ska bli underbart! Så fram med home alone (jaaa jag är världens biggest home alone-fan, jag AAAvgudar ettan och tvåan. Världens bästa, Kevin Macalister, i love you) och chipspåsen, nu kör vi!
Nej nu somnar jag. Pussar/vilma


På väg till emmy

Hahaha ni fattar inteeee hur gott jag sov inatt alltså, 9 och en halv timme. Behövdes. Men jag är fortfarande sjukt trött.
Nu ska jag hem till Emmy och mysa, senare ikväll blir det middag hos mormor och morfar.
Puss! /vilma


Pigg!

Herregud. Jag. Har. 0. Energi!! Jag typ sitter och sover vart jag än är, herregud vilken dum idé att dygna natten innan fysen.... Haha ni ser ju hur pigg jag är på bilden!
Ska ta en liiiten powernap nu innan jag ska åka.. Puss!/vilma


Roligaste natten på länge

Fyfan va vi skrattade igår alltså. Jag och Moa dog av skratt för sånadär småsaker som man typ bara ler åt i vanliga fall.
Nu har jag varit vaken i ungefär exakt 33 timmar (om man bortser från min 15-minuters powernap på SA-passet idag) och skulle kunna somna när som helst. MEN. Nu har jag fys i en och en halv timme, göööööött! Kommer ju inte alls somna mellan armhävningarna, nejnej..
Ska byta om nu. Puss! /vilma


1:58

Haaaaj! Sitter i gympasalen nu och gör volter och spelar fotboll med alla, feeett kul. 6 och en halv timme kvar till nästa lektion och vi planerar att vara vakna hela tiden. Awesome.
See ya /vilma


I uppehåll

Heej! Sitter i uppehållsrummet i skolan nu med massa folk, vi är några som ska sova över! Asroligt verkligen.
Vi sitter och kollar på My best friend's girl just nu, sen ska vi (förhoppningsvis) dygnaaaa! Ha det super alla, puss! /vilma


Drizzzzzzy

I guess it really is just me, myself and all my millions.


Halloo

Vet ni hur mycket jag har försökt och blogga i helgen eller? Har inte gått så jättebra :(
har iallafall skrivit tre uppsatser och pluggat till ett prov på helgen, JAAAA jag är ganska stolt.. Provet gick inte superbra, helt okej, men inlämningarna var bra alla tre så det var gött!
Imorgon sätts betygen, och vi har bara en läxa kvar. EN. Tills fredag och den går på nästa termins betyg, så JÄVLAR va bra den ska vara! Haha. Nej men nästa år ska jag verkligen höja mig i några ämnen till. Denna terminen har jag höjt mig från VG till MVG i minst två änmen, och inte sänkt mig till G i nåt, så det är jätteskönt! Framsteg..
Nu ska jag skynda mig till min golfträning. Pussar /vilma


Äntligeeeeeen!

Nu har vi köpt en gran, den är inte högre än en meter and I love it. Perfekt! Nu ska den pyntas också, wiiie!
/vilma


Godnatt!

Ligger i sängen och ska snart sova:) har typ photo shoot med mig själv haha sen va det någon som tog kort på mig när jag hade somnat...jaja vi hörs imon bitchezz! /JOSEFINE


Ha d mannen

Nu drar jag iväg till min fotbollsavslutning, yeeeeey.. Kommer hem ikväll men får se om jag bloggar då:)
Puss
/JOSEFINE


detta är riktig musik

Bow wow är så sexig och denna låten är riktigt bra! Han är typ 2a efter Breezybaby och det e stort det tihihih.
/JOSEFINE

I'm dreaming of a white Christmas

Julkänslor på hög nivå, siiick va mysigt alltså. Sitter och diggar till Home Alone 1&2's soundtracks. Absolut Bästa filmen, bästa soundtracken. Perfekta pluggmusiken.
Puss /vilma


Fotbollsafanet nummer ett..

Gött barca, fan va ni e braaa!


Man I miss you sometimes..


döda mig :(

Asså kolla på detta!! Fan va jag vill ha en pojkvän som jag kan mysa med, speciellt nu på vintern..
Alla måste nog redan ha sett denna videon men ni som inte har gjort det, GÖR DET NUUUU.
Hahaha ååååh så söta e dom :(
/JOSEFINE

För+efterbilder


Gardinerna uppe!

Jag är supernöjd, hela rummet blev så himla mycket finare ut nu.
Och jag veeeet att mitt rum är gult, eller det är ju vitt men det ser gult ut på kvällarna.. Haha
Här är för- och efterbilder!


Springtur

Var ute och sprang med Josefine i ungefär en timme! Jätteskönt, men fyfaaan va det var kallt ute alltså.
Men underbart att bränna lite kalorier haha. Längtar tills jag fyller 15 om två månader så att jag kan cykla utan hjälm!!!!!!!!!! xD
Nej men jag längtar tills dess så att jag kan köpa ett gymkort och skapa lite magrutor.. Gött ska de bli.
Nu ska jag in i duschen,puss! /vilma


Skolavslutningskläder

Vettefan om jag ska ha klänning på avslutningen asså?? Känns lite tveeksamt.. Blir antagligen blusen på bilden under + vita jeans, primeboots och utsläppt hår. Och typ någon ring. Lagom uppklätt, eller?
/vilma


Step brothers

Hej!
slutade halv två idag och fick skjuts hem av Mamsi. Så åkte vi och handlade lite snacks oså, och sedan dess har vi mest myst, kollat på en film och käkat middag. Handlade lite på HM.se också! Eftersom ALLT jag ville köpa var slut köpte jag bara julklapp till brorsan, grejer till mitt rum från HM home och en bikini, den där missoni-inspirerade (bild under).
Nu sitter jag och kollar på stepbrothers, en av världens absolut roligaste film. Nu ska jag kolla vidare, puss!
/vilmurraaaaa


Kaaaaallt

Öppnade mitt sovrumsfönster skitmycket när jag kom hem vid halv 4 för att vädra ur. Haha, sen glömde jag det öppet och gick ner till vardagsrummet för att plugga. Märkte detta alldeles nyss, det är typ 5 grader inne nu hahahaa. Bra vilmaaaa!
Har iallafall gjort flätor nu så håret blir lite vågigt imorgon, feeeeejnt..
Nu ska jag plugga vidare! /vilma


Today's

Linne-monki
Kofta-zara
Jeansleggings-Ginatricot
+bruna primebooooots


Heej

Kom hem precis från träningen, jag gick ända från safjället hem..ni vet där vi brukar springa skoljoggen :) nu ska jag och mamma dricka te och äta pepparkakor och sen ska jag duscha. Kmr somna typ imon orkar inteee:(


Godaste teet

Världens godaste te, smakar choklad liksom. Hur gott som helst! Men en sked honung i då såklart :)
Detta måste ni testa!
/vilma


INGEN DEAPERATE????!!?

Noooooooooooo fuuuck, jag som verkligen såg fram emot detta... åh nu blev jag jävligt besviken


Tandläkare

Va hos tandläkaren förut, det gick bra!! Hade inga hål och ingen tandsten, så det var skönt. Jag älskar att vara hos tandläkaren, det känns typ som ett spa för munnen, hahah..
Nu blir det topmodel och sen desperate!!!!!!! :):)))):))):))) favoritserien, verkligen.
Ha det super! /vilma

(hahahaa ser ut som en gorilla på bilden, men det är ju charmigttttttttttt :P :P :P :P xD xD xD ;p)


I can only imagine, only imagine

Wazzuuuuuuupp?
Här händer det inte mycket, tänkte sätta mig med ett modeprojekt inom syslöjd men jag vet inte om jag orkar.. Hahaa :)
Idag fyllde Nathalie år så vi "vattnade" henne, en gammal buråstradition :))
Annars dååååå, jomen livet rullar på. hoppade trampets idag på gympan och mitt knä som är sådär halvcp (fick en rejäl stukning/fraktur eller vafan när jag voltade på skidor för några år sen) blev typ uppsvullet. Märkte det när jag kom hem, det gör skitont när jag belastar eller böjer benet liksom. Trodde att jag skulle få kryckor hahaha.. Skulle vara ganska gött ioförsig! Nej nu ska jag plugga, ha de! /vilma
(ni ser ju förresten på bilden hur bra det går med lösnaglarna!!!!! Hahha)


07.21

På väg till skolan nu! Gick 45 minuter tidigare idag för att kunna göra klart min engekskapresentation.. Duktigt! :)
Nu är jag snart framme. Puss!/vilma


På väg hem

Är på väg hem från Josefine nu! Jag och min bror ska laga middag till mamma och pappa för dom kommer snart hem från Stockholm, så jag ska möta upp honom nu för att köpa ingridienser.
Ha de, puss! /vilma


Waynes

Fikar just nu, tänkte dra hem till Josefine och baka chokladbollar, mehehee. Puss! /vilma&josefine


Teenager posts


BILDERNA

Satt precis och kollade igenom bilderna jag skulle lägga upp, alla är skit fula så tänker inte lägga upp någon!
Nu ska jag plugga och sen ska jag träffa welmster som ni redan vet hehe :)
Poss
/JOSEFINE


Hallååååå i stugan!

Vaknade för några timmar sen här hos mormor och morfar, har druckit 11-kaffe (hahhahah så jävla givet), kollat tv och chillat. Satte mig med engelskan för en stund sen, den går framåt!! :))
Om några timmar ska jag träffa Josefine i stan. Miss her mucho.. Äh, fan va jag saknar folk helt plötsligt!! Det var liksom två dagar sen jag träffade Josefine hahha.
Anyways, nu ska jag skriva vidare. Ha det superbien! /vilma


kom hem nyss

>Hallåååååååå! Kom hem precis från Candice, va där med Erika :) Igår va det skiiiitkul, har massa bilder men orkar inte lägga in dom på datorn så jag kanske lägger upp dom från mobilen imon! Förlåt att jag aldrig bloggar men jag har faktiskt ett hektiskt schema eheheh :P:P Nej men just det, AMANDA OM DU SER DETTA MÅSTE JAG BERÄTTA EN LÄSKIG SAK SOM VI SNACKA OM IGÅR, PUSS. okej men sitter här och facebookar lite, ska nog kolla en film :) Asså jag är så jävla döööd, kommer somna när som helst så nu ska jag sluta skriva.

/JOSEFINE

Nattii

Håller typ på att dö av trötthet.. Varför? Jag har faktiskt ingen aning! Haha.
Fick lite plugg gjort igår och idag, började på min engelskapresentation tills måndag. Smått panik jaa. VILMA VARFÖR SKA DU AAAALLTID BÖRJA MED ALLT I SISTA SEKUND????? åååh.
Nej, nu ska jag sova. Godnatt! /vilma

Ps. Josefine varför bloggar du inte!????? :)


Mormor och morfar

Mami och papsi är i Stockholm över helgen så jag bor hos mormor och morfar. Faktiskt jättemysigt!! Nu ska vi snart iväg och träffa min moster och mina kusiner. Det känns som skitlängesen jag träffade dem men det är faktiskt bara en vecka sen.. Haha!
Ha en bra dag allihopa /vilma


Matte

Sitter i skolan nu och råpluggar matte inför provet nästnästa lektion... Aaaahh!!
/vilma


Holaaaaa

Har myst med Josefine efter skolan, käkat varma mackor, suuupergott! Nu ska jag plugga matte till provet imorgon, fyfaaan.. Ha det! /vilma


RSS 2.0