nej tyra, nej


När jag såg detta på Stylebytyra.com var frågan som jag har gått och grubblat över de senaste månaderna besvarad. Har SBT mest kopierade produkter, eller är det faktiskt style by tyra? Svar: BARA KOPIOR. Den där tvåfingersringen med ett kors syntes på weheartit och tillochmed på Gina Tricot innan den kom in på SBT's hemsida.
Och detta var bara ännu ett bevis på att hon har kopierat rakt av, tillochmed de hypade klumpklackarna ursprungligen från Jeffrey Campbell. Visst, klackarna är ap-balla och hur snygga som helst, och detta är säkert ett jättebra budgetalternativ för de som inte vill punga ut 2000 spänn för de äkta, men you get the point.
/vilma

tisdag


Hängde med denna goa tjejen ett tag efter skolan idag. Dock är inte bilderna från idag, de är två/tre år gamla.
Nu ska jag plugga musik, har en BIG inlämning imorgon. Ha det bäst!
/vilma

Marängzz

Marängerna blev så jäävla goda! Helt sjukt. Kan lägga upp receptet senare om ni vill.
/vilma


TIPS - två flätor

jag tänkte börja köra lite tips här på bloggen, med allt ifrån böcker till hårfrisyrer till filmer till bloggar till.. ja, ni fattar! så nu kör vi igång!! :) Börjar med två flätor.
Jag älskar att fläta hår och tycker själv att jag är rätt duktig på det. Det är alltid jag som får gör inbakade flätor i allas hår på golftävlingarna, och jag verkligen älskar det! Hur roligt som helst.
1.
image description
Tjejen på videon är så otroligt bra. Hur gullig som helst och verkligen jätteduktig på att visa och förklara! Har fått så mycket inspiration från henne och hennes videos. Bilden är på när jag skulle testa detta för första gången på Mona, blev ju helt okej! Det är mycket lättare än vad man tror, och har man längre hår så blir det hur fint som helst.
2.
Detta är också en ortoligt lätt frisyr. Kanske inte att göra på sig själv, men på en kompis.
Vi satt i klassrummet en gång så visar Mona mig denna bilden (den blonda tjejen) och säger "kolla va cool!". Så testade jag att göra en sån på henne, och det blev ju ganska likt, eller var tycker ni? Det är i princip som en vanlig liten fläta, men man tar med lite hår varje gång, typ. Snabbt, enkelt och jävligt ballt!
/vilma


30-01-12

Yello! Hemma från skolan nu. Galet bra väder idag förresten! Så fint ute med snö och sol, men dock jävligt kallt. Nu ska jag göra maränger och senare är det golf som gäller.
Här på bilden ser ni förresten anledningen till att jag alltid är sen på vintern. Backen av is liksom, helt omöjligt att ta sig ner. Anyway, ni får ha det bäst!!
/vilma


Monday morning

Hej! Är på väg till skolan nu. Jääävlar va mina ben är döda idag! Förutom att springa igår så visade brorsans kompisar massa övningar för mig, benpress, knäböj med vikter och massa sånt. Var faktiskt skitkul!
Hörs senare, puss
/vilma


@ fysiken

Har sprungit i 10 och är typ helt död.. Ska bli skönt att komma hem sen alltså, men nu köööör viii!!! :)
/vilma


what the fuck

Halloooo!
Idag har jag typ vaknat, städat och sökt sommarjobb (ser ljust ut, hehee). Ska ner till fysiken om en timme och gymma med min brorsa och hans kompisar. Senare ikväll blir det Äkta Människor, en serie som går på 1an. Om ni inte har sett den så måste ni bara gå in på svtplay och se den, så jävla roligt.
Weeell, nu ska jag fortsätta göra ingenting. Ha det gött folks, pussar
/vilma

WISHLIST

Detta är de "stora" sakerna jag önskar mig, typ av familj&släkt alltså!
Ljusrosa Urbanears, Marc by Marc Jacobs plånbok (dock en mindre för kort och några sedlar, men det hittade jag ingen bild på), Jofama by Kenzas skinnjacka och pengar till en egen resa tills om ett år!
/vilma

Hallååååå

Ikväll blir det fest med några av tjejerna men nu får ha en trevlig kväll ;)
/JOSEFINE ps. Blogg.se dampar


+++

yesterday night was fucked up, men kul hade vi iallafall. :)
Idag gör jag ingenting, otroligt skönt. Middag snart, ska kolla några HIMYM-avsnitt (haha vilken ful förkortning... det betyder iallafall how i met your mother) senare också. Är superledsen att jag har sett alla The Middle nu, men that's life, HIMYM är också fett bra.
Längtar till min födelsedag feeeett mycket (bara 3 veckor kvar!!!), snackade lite med mina parents om det idag. Jag fyller år på en torsdag men vi ska tydligen fira med familjen på söndag eftermiddag... Spännandeeee ;););)). Nejmen, kan slänga upp ett litet önskelista-collage senare också!
Hoppas ni får en rolig/mysig kväll.
Pussar /vilma
Fattar ni hur mycket jag längtar tillbaka till Thailand eller? Har vart där typ 6 gånger så det känns lite som mitt andra hem, haha. iallafall, som det ser ut nu - så kommer vi spendera kommande jul&nyår i Thailandet. Åh va underbart.

Chillin'

Myser hos Jennifer, tjockar oss i chips, godis och kakor.
Hoppas ni får en suuuperfredag, det ska jag ha! /vilma

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2980195/images/2012/pic_186520074.jpg" class="image">


Byeeee

Drar till Jennifer med alexandra, hohhohhehehihiihi pusspuss/vilma


Två mjukis-favoritzz

Älskar dessa gosiga hoodies! När man inte har någon inspiration alls, så kan man bara slänga på sig en av dessa med jeans och boots, slappt men snyggt. Båda är mörkblå och den ena är ifrån hollister och den andra ifrån abercrombie, modellerna är typ exakt likadana.
/vilma

 


ESPRESSO HOUSE

sitter och fikar med Moa, Nicolle, Carolina, Alexa och Niki. Mysigt mysigt!
/vilma


THEY SE ME ROLLIN THEY HATIN'

Påväg till affären, ska handla med mammsi :) sen ska jag hem och plugga till provet imon. Puss
/JOSEFINE


In tha schoooool

Torsdagar är min aaabsoluta favoritdag, peace out


Fotoväggsbilder

Hämtade mina 20 bilder idag. Blev så nöjd! (nästan) alla bilder blev jättebra, här är bilder på alla + mina två favoriter.
/vilma


18:35

Fyfaaaaan va utmattad jag är efter gymmet! Sprang iallafall i drygt en halvtimme, och jag sprang i princip hela vägen, stoooolt :)::):):):))
Men nu är jag iallafall snart hemma, ska slänga i mig något snabbt och sedan gå till fysen! Dubbla träningspass idag men denna veckan kör jag hårt.
Ha det bäst /vilma


Friskis & svettis

Är på Friskis med Alexandra, nu köööööör viiiiiiii!!!!
/vilma


:'(

After we had a fight our friendship haven't been the same..


Basic Times 4

Fyra nya toppar från Barcelona. En långärmad vit från forever21, en 3/4-ärmad mörkgrå från Stradivarius, en långärmad randig från Shana och en tunn transparant grå t-shirt från Shana. Alla kostade mellan 30 och 60 spänn!
/v

 


Today'zzz

Topp - HM
jeans - crocker/jc
+ bruna Primeboots till det, enkelt men snyggt :))))

/vilma

 


Tuuuuuuuuesdayyyyyyyyyyyyyy

⬆ så långa är mina tisdagar. Riktigt sega lektioner! Efter skolan stack jag hem och har bara slappat sen dess, så skönt!!
Nu myser jag till Wild Child, bästaaaa filmen!! Men nu måste jag springa och hämta en maräng innan filmen börjar igen. Pussss! /vilma


Hhahahahaaa


Math :((((((

Hohhohoho som ni märker så är matte typ mitt liv....
/vilma


Bitch Please, your vagina has been used more than google


Ute med bellsi

Riktigt fint väder idag! Lyssnar på musik medan Bella käkar pinnar... Gött jobb ändå. Senare ska jag träffa Josefine, ska bli kul.
Hahaha bilden jag fick på Bella... Så söt :)
/vilma

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2980195/images/2012/pic_185615660.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2980195/images/2012/pic_185615660.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2980195/images/2012/pic_185615686.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2980195/images/2012/pic_185615719.jpg" class="image">


Godnatt

Kom hem typ nyss och nu ska jag somna dirrrr för jag har träning ganska tidigt imon :) puss
/JOSEFINE


Nya naglar

Målade chock-rosa under och rosa-skimrande över, voilá! Gulligt och fint.
/vilma


Med erika

Sitter med Erika i mc och väntar på att hon ska äta klart :)


sommardrömmar

Åh, dog typ. HM gör det igen. Dom har alltid bäst bikinis, alltid!! Den ljusrosa färgen är ju cpsnygg på oss blondiner men jag har ganska många bikinis i den modellen så kanske ska satsa på något nytt..
Eller rensa ut bikinigarderoben, och köpa båda dessa ovan. Bra idé? Ohja.
Underdelarna kostar 99:-, rosa överdelen 129:- och blåa överdelen 149:-.
/vilma

:(

Men försöker ni mörda mig eller? Ska min ABSOLUTA favoritsida stänga?
Jaja, ännu en anledning till att dra tummen ur röven och faktiskt börja lära mig Photoshop som jag fick för ett år sedan.

10 sanningar om mig

- jag har sprayat mitt hår med bleknkbgsspray några gånger, men aldrig färgat/tonat det
- jag har storlek 36/37 på skor
- det finns två grenar bredvid varandra utanför mitt fönster, som har funnits där sen jag var typ 5, och jag har alltid tyckt att dom ser ut som en björn tillsammans.
- mitt rum var grönt mellan att jag var 9 och 13... :(
- jag tycker inte om att ha blåjeans på mig, tycker att det är svårt att matcha (konstig tanke, jag vet)
- jag gillar inte potatisgratäng
- jag älskar chips av hela mitt hjärta, men nu håller jag på med massa quick abs-appar som ni kanske märker, så jag försöker "trappa ner" på chipsätandet nu. När jag är sugen äter jag russin istället! Tips.
- Jag älskar tapas, speciellt skinka
- jag är typ beroende av att läsa bloggar, även min egen/våran
- jag har varit i 10 länder: sverige, Thailand (5 gånger, bor typ där haha), Andorra, Spanien (3ggr), Frankrike, Polen, Danmark, Mexico, Mautitius, och ett till som jag inte kommer ihåg :)
/vilma


Nu kör vi!!


Bästa pluggstället+musiken

Bibblan. Linnros, ansiktet, Snook, norlie&KKV.
Komigen nu matten, nu kör vi!


Godmorgon!

Förlåt för dålig uppdatering, Vilma har bloggat ganska mycket så jag måste väl också börja blogga mer.. :)
Jaja, kan berätta om igår.
Först var jag i skolan och då va det bråk igen haha asså orkar inte älskar min skola!! Efter skolan så gick jag, amanda, antonio och jasmin till en pizzeria och satt där i 3 timmar typ så snackade vi om allt möjligt haha. Sen gick jag hem och så satte jag på mig myskläder och tänkte kolla på filmen "click" som gick på tv men då ringer Erika och vill att vi ska dra ut, och vad gör man inte för sin kära syster? Höhö. Så jag åt och sånt och så träffade jag henne och köpte pizza för hon va tydligen jätte sugen på det haha. Efter så träffade vi Antonio igen och va med han och sen ville vi gå hem till en annan kompis fast han öppnade inte dörren så vi gick till antonio och så gick jag och Erika typ vid 1 och sen somna jag dirr efter jag hade slutat prata med Erika i tlf. Och jag vill bara säga en sak, ett sånt här inlägg kommer aldrig komma upp igen (i alla fall från mig) fan va mycket fritid jag har hehe men snart ska jag dra till gymmet med jasmin :) puss
/JOSEFINE


dark wavy hair

är det något som är snyggt hos en kille (förrutom magrutor då) så är det mörkt vågit hår. Afro också, som Jaden Smith och Corbin Bleu. Snyggast av dom alla är nog Adrian Grenier från Entorage, så JÄVLA snygg. Åh eyecandy!

Homee

Halloj! Kom nyss hem från Isak, var där med Elmer och Alexandra. Fett kul!! Tog några bilder men inga blogg-bara sådana, hohohohihoi... Eller jo, denna med utsikt från Isaks balkong, så fint!
Hörs imorgon igen. Pussar /vilma


Fikar

Sitter på EH med mina klasskoooompisar ( XD ) och fikar. Mysigt!
/vilma


En dagens

Jeans - JC
skor - bruna primes
Stickat - Bershka
"vantar" - HM
Jacka - mission
Skärp - Thailand

 


Stickat x2

Två stickade som också är inköpta i Barcelona. Den metallic-aktiga kommer från HM och den hängde ensam kvar i rätt storlek, gissa om jag blev glad?! Har letat som en galning efter den i höst.
Den andra kommer ifrån Bershka, och är verkligen den perfekta stickade tröjan. Grovt kabelstickad, naturfärgad, GO! Den är lite stor tyvärr men perfekt under skinn/mocka-jackan såhär på vintern.
Fick båda på 50% rea, 140 kronor styck!

 


Citrus crush

Mer nytt ifrån barca!
Denna köpte jag inne på en jättemysig "må-bra"-affär som heter Natura. Där inne fanns det hudvårdsprodukter, lite kläder, några inredningssaker och sånt.
Detta är iallafall en difuser, oljan i glaset är typ som parfym och pinnarna ska man vända uppochner då och då så att lukten kommer ut ur rummet. Min fungerar inte så bra, jag trodde faktiskt att den skulle lukta mer. Men om man står nära luktar det jättegott :)

 


Öppet hus och fika

snee
Sitter i min gosiga säng och kollar på The Middle. Snackade nyss lite med Niki också och fick höra lite juicy gossips :oooo
Nu ska jag snart åka ner till stan för att träffa mamsi och fika, myysigt! Efter det blir det öppet hus på Donner, och sen plugg.
Pussar /v

Drar till skolan nu!

Idag är det rättså lugna lektioner, senare blir det öppet hus på donner! Tror inte att jag ska söka dit, men bara så att jag är helt säker. Pussar!
/v


Josefine skriver

Gör mig i ordning till skolan och faaaasen va jag ser trött ut. Puss


kunde inte sagt det bättre själv

avgudar henne, hon har ju så jävla rätt också. speciellt första sekunderna av första klippet ↓
/vilma

Från hollister

Mer nytt! Kör på här liksom..
Detta köpte jag inne på hollister. Rosa mysbrallor 300:-, v-ringad t-shirt för 250:-, och två bodymists (blandning mellan bodysplash och parfym) för 180:-.
/vilma

 


Vad jag köpte på primark

I Barcelona fanns det en jättestor butik som hette primark. Där hade dom typ allt, det var ungefär som maxi fast utan mat. Haha! Detta köpte jag där: en sportbh 55:-, ett par trosor 17:-, en hår-donut och MASSA tofsar för sammanlagt 30 spänn, och 5 par strumpor (fast nu hittade jag bara två....)! fett nöjd.
/v

 


Nytt

Har fått frågor ifall jag kan visa lite jag köpte i Barcelona. Självklart ska jag göra det! Börjar lite långsamt med en ganska enkel men snygg tröja jag hade på mig i måndags. HM, ordinarie pris 199, reapris 10€ (vilket motsvarar ca 93 kronor)
/v

 


Fys

Hej! Kom nyss hem från fysen, det var ganska jobbigt idag. Körde mästarnas mästare, man tävlar i olika grenar helt enkelt. Väldigt roligt, det jag att man tar i typ 30 gånger mer :)
Nu har jag gjort mig en god fruktsallad så jag ska käka den och kolla ett par avsnitt (lär bli typ 10 stycken) av The Middle, min favoritserie just nu.
Jag vet att jag inte har bloggat på några dagar men det har vart fullt upp. Ska bli bättre!
Pussar /v


God natt från en nyduschad tjej!

Ska snart sova faktiskt, kolla nåt avsnitt av the middle först och måla nagellack med mitt nya lack från Kiko. Supersnyggt!
/vilma


25

heeeeey!
fölåt att jag inte har bloggat sedan jag kom hem men jag har (som jag skrev på vilmareser.blogg.se) haft fullt upp. idag har jag iallafall hittat en gammal rabattkupong där det står "25 bilder gratis frammkallning" så jag letade upp 24 bilder (den sista tror jag pappa har på sin dator. det är på mig och niki på min konfirmationsavslutning), gjorde dom svartvita och la in dom på en minnespinne, så imorgon ska jag till expert och framkalla dom! ska leta upp lite ramar som vi har här hemma också, och sedan sätta upp bilderna på en vägg. kommer bli sååå fint ♥
här är några av de 25!
älskar de två nedersta, eller ja, jag älskar alla faktiskt! den på (nästan) hela tjocka släkten ♥.den med tre huvuden, mamsi, jag och brorsan, det var i spanien i somras, vi var uppe på ett berg och det blåste huuuuur mycket som helst som ni ser på vårat hår (och mitt ansiktsuttryck hahaha)

:)

Sätta mobilen på ljudlös och stänga av vibrationen och sen sova förevigt!
Godnatt
/JOSEFINE


Köttarrrrr

Gymmar med Amanda denna vackra fredagsafton, det enda rätta japp!!!!!!!


Angående håret

Hallå alla!
Hahahahhh you just got pranked....... Nej jag har inte gjort extensions, trodde faktiskt att ni skulle fatta att det var ett skämt. :)
Jag gick förbi en extensions-"affär" och frågade ifall jag fick prova en sån fet clip-on tofs. Jag har alltså samma ganska korta hår som tidigare, men trevligt att ni uppmärksammade det iallafall ;)
Pussar och kramar från barcelona


18 år waaaaa mannen

Sitter på släktkalaset för min bror som fyller 18 år idag grattis kära broder!! Nu ska jag fortsätta röja asså det är helt galet här alla dansar runt på borden osv!!!! Nä skoja men hadeee


Roligaste karaktären

Den roligaste människan, eller ja, karaktären, är nog Alan i The Hangover och The Hangover 2. Han kommer alltid med de roligaste replikerna och gör så jävla random saker hela tiden. Finns typ inte en grej han gör i filmen utan att jag skrattar, hahaa.
De bästa klippen med honom hittar du HÄR, HÄR(typ min favorit haha) och HÄR.
/vilma

:)

Det kommer många filmer på tv idag :)
Nackdelen är bara att alla börjar samtidigt.


:)

Det kommer många filmer på tv idag :)
Nackdelen är bara att alla börjar samtidigt.


I skolaaan

Hallåååå! Sitter i uppehållsrummet och väntar på att nästa lektion ska börja. Hade musik nyss och då sa min lärare att vi skulle börja nästa vecka med att skriva om en artist vi tycker om, ni vet nog vem jag ska skriva om, breezy såklart hehe :) har planerat att få A i musik också (mvg). Och förresten Vilma ditt hår blev jätte fint, du har typ längre här än mig nu :(:( men vi hörs sen mina söta små kycklingar!! Hahaha asså euw skoja ba heheee pussiis
Nicole på bilden :):):


Vilma skriver!!

Hallååå, hur är det i Sverige?
Jag har det superbra! Soligt och gött.
Idag gjorde jag faktiskt............................... Ni kommer inte tro det....... Extensions!!!!!! Det var lite billigare här än i sverige så jag slog faktiskt till!! Blev så nöjd.
Håret var lite smutsigt så jag satte upp det på bilden. Men visst blev det bra?! Prefekt färg också! Mihhihi så nöjd.


Halooo

Sitter och kollar på systrar i jeans 2, skitbra är den! Ska snart fixa lite te att dricka :) kaos i skolan som vanligt, någon som smällde en raket i uppehållsrummet hahahah asså dog typ :( men nu ska jag fortsätta kolla och jag vet jag måste börja skriva riktiga inlägg snart men jag är så laaaat hehe..
(softar stenhårt på bilden här nedanför. Den är tagen av Amanda idag)
Puss


Gissa vad jag äter fooooolks



















Hjeheheh detta:

 


Älskar dig mammsi


Påväg till skolan

Nu är jag på väg till skolan och jag är så jävla trött! Orkar inte ta någon bild och skämma ut mig på bussen hehe men jag uppdaterar under dagen i skolan! Pussis (och jag orkar inte skriva /josefine för ni vet ändå att Vilma inte bloggar)


Mmmm här ska det ätas!!


Hallå allihopa!

Ni undrar säkert varför jag är vaken så tidigt men det är bara för att jag snart ska hem till Amanda för vi ska träffa jasmin i stan idag saknar den galna tjejen såhääär mycket! Men skolan börjar imon så det är lite därför också :) men nu har ju Vilma åkt iväg till Barca den fulinger, är så avis på henne! Så jag kommer försöka uppdatera mer än vanligt hehe. Här får ni en bild på "dagens" puss /JOSEFINE


On ma way to Landvetter

Soooo exited!
Och kom ihåg att kika in på vilmareser.blogg.se nu när jag är borta.
Smell ya later, puss /vilma


Fixar

Kom nyss hem, fixar oordning det sista i för Barca, åker tidigt imorgon!
Och jag kommer INTE blogga här när jag är bortrest, utan på VILMARESER.BLOGG.SE
Kom ihåg att kika in där vaaarje dag så blir jag glad :)::)):):):)
Nej nu ska jag borsta tänderna och kolla ett avsnitt av The Middle, så jävla roligt program. Ha det bäst! /vilma


vilma och josefine här!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi sitter just nu hemma hos josefine för vilmas familj är här :) hejdå okej skoja eller nä fan hejdå

World's greatest

Fick såååå fina saker av Emmy från USA. Tack så mycket!
Tröjor från Ralph lauren och holliser, och 5 Victorias secret trosor. Så fint!
/vilma


Igår och just nu

Igår rastade jag Bella, sen träffade jag Malin och Nora och spelade inomhusgolf. Senare mötte jag Alex och Jennifer i stan, tog en fika och satt och snackade länge, efter det köpte jag och alexa bröd och kollade på human centipede 2, psycho film! Efter det kollade jag lite how i met your mother innan jag somnade. Målade om naglarna också! Ljusrosa-skimrande. Blev faktiskt bra.
Nu är jag ute med Bella igen, eller jag sitter på en sten och hon äter på en pinne haha. Men jag ska snart lämna in henne igen.
Senare ska jag träffa Emmy också, hon har vart i USA så det var längesen vi sågs.
Ha det braa/vilma


Maränger

Har precis gjort maränger, dom blev superbra! Ni ska jag kolla på how I met your mother på internet, bästa programmet verkligen.
Ha det braaa!! /vilma


Bellsii

Är ute med Bella just nu, det är asfett väder så det är skönt att röra på sig lite :)
Nu måste jag plocka bajs, haa deee! /vilma


Yellooo


Söt bild jagveet.
Nu har jag iallafall precis kollat färdigt på The Holiday, så mysig film.
Idag var jag ett tag på golfen, sen drog jag hem till mormor och morfar, mysigtmysigt. Efter det har jag inte gjort mycket, bokat in lite "jobb" inför imorgon, haha, nejmen jag passar ju en hund ibland, Bella, så om jag går ut med henne i en timme så får jag 50 spänn. Lättförtjänta pengar? Hell yeah! Så det är mina planer inför imorgon. Ska ut med Bellii vid halv 11, öööööööh tidigt men ska försöka "ställa om mig" innan skolan börjar.
Anyways, Hoppas ni får en trevlig kväll och morgondag så hörs vi nog.
Puuss /vilma

Einstein

Kände mig som största geniet när jag fick denna idén. Ni fattar inte hur stolt jag blev över mig själv.
Okej, jag satt och tänkte på Deborah Lippmann-nagellacken. Så jävla snygga. Och så fick jag en snilleblixt, en sån som man bara får ibland. Bam-boom, liksom.
Jag kom på att när jag var i London för 6 år sen så köpte jag på Hamley's en limpenna med glitter till, så skrev man med pennan och duttade på glittret så att det blev glittertext. Köpte ett kit med tre glitterfärger, grönt, turkost och mörkblått (killfärger var mina favoritfärger på den tiden..), hade även lite guld, silver, rött och grönt sedan tidigare. Superfint. Iallafall så kom jag på att om man slänger i lite glitter i ett genomskinligt nagellack, så borde det ju bli Deborah Lippmann-aktigt, ellerhur?
Så jag hällde i massa glitter i ett genomskinligt nagellack som jag köpte i Thailand för knappt en krona, och VOILÁ, hur snyggt?! Åh jag blev så nöjd :) :) :)
kissessss /vilma

är ej död

sitter hos erika men ska snart hem.
hejdå
/JOSERFIEN

filmtips - freedom writers

Jag startade TVn för några dagar sedan, och började titta på en film på trean. Jag hade missat första halvtimmen, men jag såg resten och den var riktigt riktigt bra.
Filmen handlade om huvudpersonen Erin, spelad av Hilary Swank (hon spelar även huvudrollen i P.S. I love you). Hon var lärarinna på Wilson High School och hade en klass med elever som hade en väldigt mörk bakgrund och svårt hemma. Erin gav eleverna en uppgift en dag, hon gav dem ett häfte var och sa till eleverna att de skulle skriva lite i boken varje dag. Det kunde vara som en dagbok, berättelser eller historior, dikter, sånger, vad som helst, bara eleverna skrev lite varje dag. I slutet får eleverna skriva ihop sina häften till böcker, och denna bok publiceras som The freedom writers diary. Jag ska defenitivt läsa den boken alltså, den verkar jättebra!
Iallafall så får eleverna i klassen läsa Anne Frank's Dagbok, och de är så målmedvetna dessa eleverna, så de säger till Erin att de vill samla ihop pengar till att ha råd att flyga dit kvinnan som gömde Anne Frank. Eleverna samlar ihop pengar, och de lyckas.
Filmen är jättebra och gripande, spännande och jag rekommenderar den verkligen!!
/vilma

längtar så

Till barca, en utav mina favoritstäder. Har varit där två gånger tidigare, på sommaren båda gångerna. Då har det varit runt 25 grader, men nu är det bara 15.. Jaja, jag ska ha shorts på mig ändå! Okej, kanske med tights under..
Jag har rensat i garderoben lite nu, letat lite "sommarkläder" eller ja, vårkläder! Känns bra, ååååh va jag längtar!
(den printscreenade bilden är på vädret i barcelona de tre första dagarna av resan. Ingen blåst, ingen nederbörd, muy bien)

det roligaste från 2011

På nyårsdagen, första januari alltså, kom jag hem från en underbar thailandsresa. Vårat plan från Bangkok hade precis lyft när klockan slog 00:00 och fyrverkerierna under oss började smälla. Det såg riktigt fräckt ut att se så mycket fyrverkerier på samma gång.
I februari när jag fyllde hår hade jag "födelsedagskalas", asroligt!

I februari var också CAF-gruppen och åkte skidor i isaberg. Det var verkligen jätteroligt, men jag har tyvärr inga bilder från det på denna datorn.

I mars vann våran klass future city-tävlingen som vi var med i.
I början av april konfirmerades jag, en dag jag hade väntat på i typ ett halvår! Det var jätteroligt iallafall, det var då jag fick min älskade kamera.
I maj åkte jag med världens bästa CAF-grupp till vättlefjäll och paddlade kanot, hur roligt som helst.
I maj fyllde även josefine år så vi hade en small get-together i en park, riktigt roligt!
I Juni var det skolavslutning, vi åt på Joe Farellis efteråt och hade jätteroligt.

I juni var vi också en del på tjörn, det är ju min mormor och morfars hus, och det är så roligt när både våran familj och mina kusiners familj kommer dit!Det var en vecka i somras när alla tio var där, älskar när det är vi tio.

i Juli åkte familjen till spanien, my second home, haha närå men det var verkligen underbart. Det blir tredje gången för mig i Barca nu i januari!
I juli var jag också med Emmyälsklig i skåne där hon har land. Det var hur mysigt som helst, tyvärr var det dåligt väder stor del av resan så vi satt mycket inne och drack varm choklad och spelade kort!


I Augusti spelade jag mycket golf och var en del på Tjörn (där vi har land).


i September hade Mona födelsedagsmiddag, det var den roligaste kvällen dittills i mitt liv. Jävlar va roligt vi hade.
i Oktober hade CAF-gruppen ett dicso för småbarnen, riktigt rolig kväll!

I oktober var jag även på två jäääävligt roliga.... tillställningar.. har inga bilder på datorn från domhär kvällarna, men jag kommer aldrig i mitt liv glömma dessa oktoberkvällar ;)
I november fyllde alexandra år och hade födelsedagsfest, definitivt en av dom roligaste kvällarna under året.

i December, ja vad har jag gjort denna förra månaden? CAF-gruppen hade en översovning i gympasalen i skolan. det var nog det roligaste denna förra månaden, fy i helvettet va kul det var!! (hahaha ni märker att min hjärna verkligen tror att det är december fortfarande)
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Detta var det roligaste från i år, hoppas att ni också hade ett grymt bra 2011!
/vilma

2012

Happy new year blogreaders!! Haha närå, men nu är 2011 slut, mitt hittills bästa år i livet. Har gjort så galet mycket roligt i år så det är inte sant, kan göra ett inlägg om det senare.
Känner iallafall på mig att 2012 kommer bli grymt. Först Barca om en vecka, sen kommer min födelsedag och våren, wooonderful!
Men jag börjar 2012 med att möta upp Josefine om några timmar, myys.
Ha det super, puuuss/vilma
Bilder ifrån igårkväll :)


RSS 2.0