Haaajdå

Såhär ser jag ut ikväll! Ha en go lördagskväll allihopa, loove,
/VILMA


Birthdayparteey


Morfar och mormor, världens mysigaste verkligen ♥

Hockeyproffset Elias in action

Elias kladdkaka, 14 år fyllde han! Stor pojke nu :)


Arvids (lillkusinen som fyllde 11) bakverk, hur otroligt goda som helst!

Haaaalloj! Hur har eran dag varit? Min har vart toppen. Kom hem nyss från mina kusiners släktkalas, det var verkligen jätteroligt. Blev huuuur mätt som helst, maten (och efterrätten!!!!) var gudomlig. Vi kollade också på några galma videoband från kusinernas tidigare födelsedagar, för söta alltså.
"Vad säger man när man har fått presenter Arvid?"
"tack!"
"är du nöjd då?"
"nej!" asssså hahahh så söt.
Nu ska jag måla naglarna, käka lite middag och sedan dra mig mot Malin, typ. Hör av mig under kvällen!
/VILMA

Grattis till kusinerna

Kan inte fatta att mina småpluttar till kusiner har blivit 11 och 14 år. Grattis gullungar, ni har blivit så stora nu. Love you!
/VILMA


Friday fridayy!

Åååh skönt med helg! Har ju inte bloggat något idag, har haft fullt upp. Vi slutade tidigt idag, så jag och några andra stack till en park och hängde där i typ två timmar. Så härligt väder! Efter det stack vi hem till alexandra och bokade biljetter till hungergames till mig, Mona och Alexandra. Den började vid 6 typ så jag kom hem ganska nyligen. Filmen var iallafall grymt bra! Otroligt sevärd alltså, den är riktigt riktigt spännande.
Imorgon är det släktkalas för mina kusiner har fyllt år. Det ska bli så himla roligt att träffa alla för det var så längesen. Älskar att träffa min släkt asså, nåt av det bästa jag vet.
Ny ska jag pilla lite med naglarna och sedan hoppa i säng, tidigt. Ha en trevlig fredagskväll allihopa!!
/VILMA
Och Btw fick vi tillbaka våra fysiknationella idag, fick MVG på det! Wihoo det gjorde min dag alltså.


G'niiight

Snart läggdags för min del, börjar tiiidigt imorgon så jag måste sova snart! Det jag berättade tidigare om, det med min fot, jaaa jag har sträckt den. Braaa!!! Jag som hade så roliga planer inför helgen, så kommer jag gå där och släpa på min fot hahah... Men det "läker" säkert snart!!
Nej nu ska jag borsta tänderna. Ha de!
/VILMA


GOLDIES




Två goingar som går på replay i mina lurar just nu!
/VILMA

We rideeeee

Är på Erikas stall och hon rider just nu och snart är det min och Amandas tur hahhahah. Inte läsk... Jaja hörs sen :)
/JOSEFINE

 


LMAOOOOO


Asså jag dööööör, hahahhaha stewie....
/VILMA

Fotjävel

Halloj! Sitter och kollar på OC, älskar det haha..
Imorse på väg till skolan trampade jag snett med ena foten och Fyfan va det gjorde ont! Har gått och småhaltat hela dagen, det gör verkligen jätteont att vrida den. Faaan, jag som tänkte åka upp och golfträna litegranna. Aja, kanske åker upp senare ikväll till klubben, vi får se. Nu ska jag sätta igång med min Spanskapresentation. Vi hörs!!

/VILMA


Thursdaaaaay!

Snart helg, hjälp va veckan har gått fort! Just nu sitter jag på ett SA-pass i skolan. Vi hade nyss "BUFF" (burås unofficial film festival), det var riktigt roligt! Man fick se alla filmer som vi gjort i engelskan, jag är så stolt över vårat resultat asså. Vi hörs senare!
/Vilma


On my way hoooome

Blir alltid skitkvalité på bilderna när det är mörkt ute... Nu är jag iallafall på väg hem från fysen! Det var ganska tufft idag, Riktigt skönt nu efteråt. Bär på min feta yogaboll också, så min vänsterarm är i princip död, haha.... Ha en go kväll allihopa!
/VILMA


På golfen right naaaooow

Står och tränar uppe på delsjön just nu. Åkte hit direkt efter skolan idag också. Satt och plugga i drygt en timme först, gjorde de första sidorna på min powerpointpresentation i spanska.
Soligt idag också, riktigt härligt. Dock blåser det ganska mycket, så jag inviger idag mina nya rosa regnbyxor! Feeeettsnygga. Ska snart dra hemåt, har fys om drygt en timme, så det är lite brottom nu! Hehe... Aja, vi hörs senare!
/VILMA


Mellanmålstips

Tänkte tipsa om ett snabbt, enkelt och gott mellanmål för er som gillar havregrynsgröt! Denna gröten från AXA kostar 22 kronor tillsammans med en banan på pressbyrån. Men häller bara i varmt vatten (som också finns på pressbyrån vid kaffet), blandar och väntar i tre minuter! Det finns olika smaker också men det är bara denna jag har testat. Och den är faktiskt riktigt god!
/VILMA


Pastelle pink

Körde på mina ljusrosa jeans idag, från mango. Älskar dom! Gillar att de är raka och inte stuprör, vilket gör att det ser lite slafsigare ut längst ner. Love,
/VILMA


Tisdag

Har haft världens bästa tisdag typ, fyfan va jag älskar mitt liv just nu alltså. Chill lektioner, en håltimme = glass + solning! Riktigt skönt väder idag alltså. Känner att mina fräknar börjar komma fram, wihoo! Efter skolan köpte jag kaffe och bulle på pressbyrån och stack sedan till golfen. Först satt jag och snackade med Kalle i drygt en timme, sen käkade jag och skrev klart min SO-läxa. Efter det var klockan typ 7, så jag gick ut och tränade i ungefär trekvart. Det gick så bra, i princip alla slag var liksom klockrena, weeey! Blir så himla glad av att det går så bra. Sedan snackade jag med Erik ett tag innan jag åkte hem, kom hem vid halv 9 typ.
Hoppas att ni har haft en lika bra tisdag som jag! Puuuuuss
/VILMA


Motivation

Ligger i amandas säng och lyssnar på musik. Ska väl dra hem snart för jag måste duscha eller så gör jag det imon på morgonen får se :) idag på morgonen hade jag hemkunskapsprov och jag kände att det gick ganska bra faktiskts! Satsar på c i alla fall ;)
Skolan va helt okej har hänt typ massa roliga/ dåliga saker idag så mitt humör har gått lite upp och ner. Efter skolan grillade jag med bebbes!! Men ni hör mer av mig ikväll eller imon.
LOVEEEE
/JOSEFINE


School

Förlåt för dålig uppdatering från min sida men jag ska bli bättre!! Ny drar jag iväg till skolan och det ska bli 17 grader idag, jag klagar inte :)
/JOSEFINE
(ja jag är slav haha)


Måndag

Halloj! Jag kom hem från golfen för ett tag sedan, efter den har jag bara lagt fram grejer inför imorgon och sånt! Golfen idag gick braa, jag är riktigt taggad inför de två lägren jag ska på snart! Wiiihoo. Nu ska jag äta middag, ha en go kväll allihopa! Och här har ni förresten två fina bilder från golfen idag, den svart-vita är på mig och Nora.
/VILMA


Gardasil

Gladisen just nu, det är nämligen så att jag är på väg till vårdcentralen för att ta den första av gardasil-sprutorna. Döööda mig, jag är lite sådär småmesig när det kommer till sprutor. Går in på Willys nu för att köpa mig lite tröstgodis.
Fett kallt idag förresten, fack ta fram halsduken igen haha.. men jag kan inte klaga för det ska ju tydligen bli 18 grader imorgon! Ha det göööött, pusss
/VILMA


Söndagsmys

Myskväll nu, älskar söndagskvällar. Ska försöka plugga lite också, blir antagligen typ 5 minuter, haha.
Ha deeeet!
/VILMA


Ny putter

Halloj! Jag är på såntdär otroligt gött humör idag, hur härligt som helst.
Jag hade en jättetrevlig kväll igår, vi såg In Time, den var faktiskt väldigt bra! Emmy sov över här och tidigt imorse åkte vi till Delsjö Golfklubb för den årliga städningen. Sedan käkade jag en riktigt god sallad till lunch, hashamabshama va mätt jag är! Sinnessjukt typ, kommer iallafall inte behöva äta mer mat idag.
Efter lunchen stack jag och pappa till en golfbutik och köpte en ny putter (en golfklubba alltså) till mig. Så himla nöjd, den är riktigt gryyym!
Nu ska jag vila mig igenom min matkoma (hahaha) och senare är det golftävling. Pussar!
/VILMA


Hundvakt för Tuss

Min mammas vän skulle iväg så idag tills imorgon är jag hundvakt till hennes hund! Hur mysigt som helst. Tuss heter den och är jättegossig. Snart kommer Emmy, Elmer och Edwin hit också, det blir filmkväll ikväll! Pussar,
/VILMA


4 rosa favoriter

Fixar naglarna just nu! Nagelbandskrämen och nagelbandsfixaren (?) kommer ifrån HM, och nagelfilen från kicks. Nagellacket kommer, som man ser på bilden, ifrån Chanel.
/VILMA


Ute med bellsi

Känns som att detta har blivit en hundblogg, haha, men jag skriver ju om det jag gör på dagarna och mitt "jobb" är en stor del av min vardag.
Bella drog nyss upp en fet rot, haha kolla bilden...
/VILMA


sunlight













Bilderna som jag och joseefine tog i Torsdags! Assssså bild 5 på Josefine, daaamn you're gorgeous woman!
/VILMA

friday, lovely friday


Har inte haft en enda seriös lektion idag, så jävla skönt. Efter skolan stack Alexandra, Mona, Niki, Philip och jag in till satn. Vi köpte glass och satt och snacka om allt möjligt i flera timmar, och solen verkligen brände verkligen i ansiktet, nu är det verkligen vår! Wiihoo. Igår var jag med josefine hela eftermiddagen, var ute och fotade, kan visa lite bilder senare. Nu blir det myskväll med mamii. Pussar!
/VILMA

16/3


Bästisar ♥

favoritbögarna :)
Hittade två mysiga bilder på Emmy, Elmer och Edwin från helgen! Hihihii love y'all.
/vilma

Powerwalk

Går ut nu och powerwalkar!
/VILMA & JOSEFINE


let's go casual



HM - 199kr
Enkel men snygg ny blus, hade en liknande för ungefär två år sedan från HM's barnavdelning som jag växte ur, men gud vad jag saknat den! Så jag säger välkommen till denna gobiten, den är lite väl lång för min smak men lite slarvigt instoppad i ett par lågmidjade jeans/shorts blir det finemang!
/VILMA

Fys

Kom nyss hem från fysträningen, har bara ätit lite kvällsmat. Jag var springsugen idag och ville verkligen hinna ut innan träningen men det gjorde jag inte tyvärr. Men som tur var körde vi MASSA kondition på träningen, typ beeptestet och stepups och sånt. Sen gjorde vi massa magövningar också, hoppas typ att jag får träningsverk imorgon! Hur mycket man än klagar så vet man att man har ansträngt sig och den känslan är riktigt skön.
Nu blir det en välförtjänt dusch och sedan sängen. Puss, ha deee!
/VILMA (förlåt för en jättejättedålig bild)


Onsdag

Åh värmen är tillbaka! Riktigt underbart väder idag. Hade en lugn dag i skolan (som alltid haha) idag, stack in till stan med Niki och Nathalie och kollade i några butiker. Jag var ute efter en V-ringad tshirt som jag la ut i "största wants'en just nu"-inlägget för några dagar sen. Den var tyvärr slut men jag fick med mig en annan söt topp som jag kan visa senare!
Nu ligger jag i soffan och typ halvsover, iiih älskar't. Snart måste jag börja fixa iordning mig eftersom jag har fys ikväll. Vi hörs!
/VILMA


Strawberry kiwi

Nya fantasmaken är ju bara för god alltså. Om ni inte har smakat borde ni verkligen göra det, den är sjukt god!
/VILMA


desperate housewives

Sitter och kollar på DH, den är inte så roligt avsnitt idag. Det är paus nu så jag funderar på att gå och ta fram kläder tills imon :)
Och jag tänker seriöst börja skriva dagbok för det finns så mycket jag måste skriva om som är waaaaaaaay to dangerous att skriva här hehe.
Det va inget mer, eller jo jag fick E (G) på mitt spanskaprov och jag är jätte nöjd! Asså jag är nöjd för det är det jag känner att jag kan få för det är så svårt :( Och så skrev jag klart min ergonomiuppgift :)
Pusss
/JOSEFINE

Tisdag

Heeey lovers! Haft mycket att göra idag, simprov i skolan, sen gick jag till Emmy och var barnvakt med henne hos hennes grannar. Jag var där i någon timme och stack in till stan för jobbmöte, ska sommarjobba på ett café nära kungsportsplatsen. Det var kanske 15 personer där, satt och snackade med två jättemysiga tjejer nästan hela tiden så det känns jättebra! Längtar verkligen tills jag ska börja jobba nu asså, ska bli så roligt!
Nu är jag på väg hem, ska sätta mig med min spanskapresentation när jag kommer hem tänkte jag. Ha det gött allihopa!
/VILMA


With my love

Är ute med Amanda och powerwalkar :) candice gick hem precis och vi har varit på gymmet fast candice och Amanda stod och dansa mest hahaha. Jaja nu ska kämpa!
Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2980195/images/2012/pic_194780486.jpg" class="image">


stråhatt

Jag skulle jättegärna vilja ha en stråhatt, perfekt för mig som lätt bränner mig i hårbotten när jag är utomlands. Gärna en sån med några strån som sticker ut här och där, som bild tre till exempel. Gillar de två sista, dem är liksom väldigt "lagom". Perfekt till bikini och sarong/transparant klänning på stranden!






/vilma

new - hunkydory



/VILMA

.


Taggaaaaaa

Idag efter skolan gick jag hem snabbt sen gick jag till min träning och efter det kom jag hem så följde jag med min syster och powerwalka i en timma typ och vi kom precis hem. (bara så ni vet är det bättre att powerwalka än att t.ex jogga). Jaja nu mår man iaf!!
/JOSEFINE


INLÄGG 5 - vad jag använder för smink till vardags och till fest

VARDAGS:

Ganska vanliga grejer egentligen. HM's solpuder (BÄSTA!), mascara från maybelline, läppcerat från yves rocher (ett sånt måste ni nästan införskaffa, det är så bra för det gör inte läpparna blanka utan matta och mjuka, perfect!), och mina bodymists från Hollister. Älskar dem, det var ett riktigt bra köp!
FEST:

Samma bas här, kör däremot oftast på en mörk sotning på ögonlocken. Helst med mina Kiko-skuggor (blir grå-svart), men ibland med lite bruna, "naturligare" färger från paletten till vänster. Doften får Christina Aguilera stå för, de luktar riktigt gott.
/VILMA

Tröttt

Sitter i stan och väntar på candice som provar kläder med dalia och sen ska vi till Erika. Puss

/JOSEFINE

 

 


all of the lights




Testade en ny funktion på kameran igårkväll hos Emmy, samma som vi använde när jag fotade dessa bilderna. Har fortfarande inte lärt mig hur man gör för att få motivet i fokus, men jag jobbar på det!
/vilma

Ute med Lenny

Föredrar att kalla honom Lenny istället för Lennart faktisk... Hör av mig senare!
/VILMA


Parteeeeej

 

 


största wanties'en just nu




Älskar översta rosa shortsen! Chinosen är perfekta på våren och hösten till golfen, och det grå-orangea träingslinnet var riktigt snyggt! spetsshortsen kommer ifrån zara men hittade ingen bild på hemsidan, skulle gärna vilja ha ett par i vitt istället för puderrosa. Men två saker som står absolut högst på inköpslistan: ett vitt och ett svart slappt linne med brottar-rygg.
/VILMA

Let me introduce Lennart

Inte sötaste namnet kanske, men OJ va charmig och go och mysig han är. Emmy och jag hängde med några boyyyz igårkväll, hade skitkul som vanligt. Sedan sov Emmy hos mig och hon var så söt som tog sällskap med mig när jag passade Lennart och Bella. Jag följde Emmy nästan hela vägen hem och nu är jag snart hemma också. Fick en promenad på drygt två timmar, loove my job :):):):)

Söta Lennart, han är en blandras mellan king charles cavalier och jack russel terrier.

Bella idag, alltid lika glad :)

/VILMA

 


Dumma jävel

Är äntligen hemma hos Amanda nu!!
Vi har varit på ohanas fest och hon hade den hos jennifer. Det va skit kul älskar alla er bebbos!
På vägen hem så kom 52an av någon konstig anledning på valand men vi gick på den i alla fall och jag fråga chauffören också om han åkte till bergsprängare och han sa ja. Sen vid kors typ så stannar han och ba: öh förlåt jag är väldigt trött idag så jag glömde att jag inte åker denna vägen egentligen jag ska åka åt andra hållet så ni måste gå av här. Man ba men skojar du din idiot så vi gick från kors hem till Amanda. Jag jasmin och Amanda så prata vi lite på vägen ;) nu ska vi snart sova men dom andra ska ba äta lite först. Bilder kommer imonnnn Puss
/JOSEFINE


Google killed bambi :(


Hundjobb wiiiiie

Kom i kontakt idag med ytterligare en hundägare som behövde hjälp med att rasta hunden. Träffade henne och var ute och gick en sväng med både henne och hunden, det var en liten gosig blandras, lennart hette han, med hur mycket energi som helst. Underbart! Perfekt sätt att tjäna lite extra cash :)
Nu är jag på väg hem igen. Ha deeet!
/vilma


Himym

Åh va jag har saknat detta. Längesedan jag kollade nu! Ska ut med Bella om en timme också. Senare ska jag träffa Emmy och några andra, och plugga en massa innan dess.
Vi hörs!
/VILMA


woaaaaah

Hallåå!
Har typ suttit på skype hela kvällen, kom hem tidigt idag. har studiedag imon så skööönt :)
Ska snart sova för nu börjar jag bli ganska trött hehe.
Imon blir det partej men ni hör mer om det tmrw ;)
/JOSEFINE


Beauty and the beast

Älskar denna
/VILMA


Nyklippt

Halva håret är borta typ :(:(
Men jag är ändå nöjd, det behövdes verkligen och nu är det sådär lent ock fräscht. Nu åker jag hem till Nathalie!
/VILMA


New - cross

Eftersom cross i stan ska stänga på söndag så har dom cpmycket rea just nu, 70%, i hela butiken!
Var där idag och fick med mig en vit piké och ett par rosa regnbyxor. Har ett par likadana byxor i svart men det är mycket roligare med lite färg så att allt inte är svart! Såg faktiskt inte att det var ett guld-streck bredvid knapparna på tröjan, vilket kanske var lite synd, men det var väldigt fin ändå :)
Byxorna kostade 450 och tröjan 150, på 70%, weeey skitnöjd :):)
/VILMA


Schoooool

Bästa eftermiddagen idag, klassen bakade oreo cheesecake. Blev ganska gott faktiskt! Kom hem från stan för en stund sen, var där med alex och handlade lite som ni får se snart. Ikväll drar jag och några andra hem till Nathalie, ska försöka hinna klippa mig innan dess.
Vi hörs snart!
/vilma


Curly/wavy

Lockade håret idag! Jag har ju lite självfall, främst i underhåret, så jag lockade bara överhåret. Nu påväg till skolan duggade det så det är lite mindre lockar nu, men skitsamma :)
/VILMA


Torsdag 14 mars

Fysiknationella, ja, vad ska man säga... det gick ju inte katastrofalt men långt ifrån perfekt. Medel kanske? Hade iallafall pluggat på heeeelt fel saker. Men jaja, nu är det över iallafall! Middagen hos mormor och morfar var verkligen perfektion, 100% njutning, aah va gott det var. Efterrätt också :):):)
Nu är jag på väg hem för att byta om och sedan snabbt dra mig mot fysen, det var "uppehåll" förra veckan så det var längesen sist.
Hörs senare!
/VILMA

Bild-Mona, jag och alexandra från igår.


Weeeey

Sol ute! Och lång lunchrast så vi sitter länge ute i värmen. Har två lektioner kvar och sedan en eftermiddag hos mormor och morfar, längtar så.
/VILMA

 


Hey hey hey

Är påväg hem och när jag kommer hem ska jag sovaaaa för jag börjar kl 8 imon för hon andra praktikanten skulle till tandläkaren..döda henne känner jag dååå ;)
Hörs imon.
/JOSEFINE


En today's


Weeeeey

Fint väder, god mat i bamba, det gick bra på dagens muntliga svenska-nationella prov, MVG på hemkunskapsprovet och FAN va livet är göttttt! här har ni en liten del av dagens också. Lyckost er xD skoja men nu ska jag plugga vidare på fysiken! Ha det awesomee,
/VILMA


kushandwizdom


But live girl have some fun girl we'll be fine

Sitter och "facebookar" lite och snart ska jag till min prao eller kl 1 haha ;) igår fick jag med mig lite godsaker hem därifrån. Så det är inte lika stressigt där nu och jag jobbar bara 4 timmar. Hade tänkt att skriva lite på min ergonomiuppgift nu :)
You da one babe
/JOSEFINE

Homeeee

Hemma nu från att ha varit drygt två timmar på golfen. Nu blir det middag, och sedan lite fysikläsning innan 30 grader i februari, en serie på 1an som är skitbra!
Det var riktigt skönt väder ute idag verkligen! Älskar värmen, så otroligt skönt att slippa frysa. Blir alltid på otroligt bra humör när det är fint väder, hela livet blir bara underbart! Är det så för er också eller är jag ensam? :)
/VILMA

 


Chillinötter och smoothie

Perfekta mellanmålet! Nu blir det fysikplugg, och golf lite senare. Puss!
/VILMA


:)

Idag har jag hunnit med mycket! Först tagit en go dusch, skrivit lite på min ergonomiuppgift och ätit en god frukost och jag börjar om 1 och en halvtimma :) sköööönt!!
/JOSEFINE


Helt amazing!!!


Caesar

Som pricken över i på denna underbara söndag, så blev det Ceasarsallad till middag. Bästa bästa bästa maten!
/VILMA


Golfiiiis

På Nora från idag

Jag har haft en så himla bra söndag. God frukost, härlig joggingtimme, lite plugg, fått respons på min långa NO-uppsats (MVG wiiihhooo), och en trevlig golfrunda. Kom precis hem från golfen nu, det gick helt okej, eller ganska bra, så det var kul!
Nu blir det middag. Pussar!
/VILMA

 

 


Wehåååå

Har precis kommit hem från gissa vad? Ni kommer aldrig komma på det :P skoja men Vilma skrev det nyss i ett inlägg nedanför. Det va i alla fall jätte skönt att komma ut och springa/powerwalka lite eftersom jag har varit sjuk så har jag inte kunnat träna. Nu ska jag snart in i duschen och sen till min kusin som fyller år och egentligen skulle jag till candice men mamma fick ett utbrott..åååååh!!! Jaja börjar jobba kl 1 imon så det är ju skiiit soft ;) ni hör nog mer av mig innan jag sticker iväg sen! Puss
/JOSEFINE


Calippo shots

Jag åt årets första isglass igår, en calippo shots! Jag måste verkligen säga, gud vilken flopp. Kulorna smakade nästan ingenting, vad jag kom ihåg från barndomen var att den var underbar?! Well, smaklökarna förändras ju men jag köper hellre två piggelin än en calippo shots i framtiden.
/Vilma


Powerwalk/joggtur

Var nyss ute med Josefine i nästan en timme och motionerade (älskar ordet haha..). Vi joggade två och en halv, och powerwalkade tre och en halv som ni ser på bilden. Jätteskönt verkligen! Josefine har ju varit på PRAO i veckan så vi har inte setts på väldigt länge känns det som, så det var roligt att träffa henne. Nu: dusch, fysikboken, och golftävling ikväll.
/VILMA


King


@Kungsportsplatsen

Sitter på kungsport nu och väntar på bussen hem. Kommer om 14, gaaahhh..
Var hemma hos Emmy med några och myste (eller säger man mös? Haha) och kollade film typ. Innan dess åt jag en jättegod middag och tog en springtur också. Väldigt skönt! När jag kommer hem kommer jag antagligen somna direkt, ska plugga Fysik imorgon på dagen. Kill me.
Förresten invigde jag mina palladium idag. Det är effekten som gör de så smutsiga, riktigt sådär ser det inte ut i verkligheten.
Ha det göttaaaaans!
/VILMA


Lpo

Home from åby, var där med mina kusiner och badade. Nu blire en powernap, senare plugg och häng med vänner ikväll. Bilden är i princip vad min eftermiddag+morgondag kommer bestå av... Nationella på onsdag. Lycka till alla andra 9or ute i sverige!
/vilma


hos esam

Halåååå!!
Sitter hemma hos erika och snart ska hon till stallet och då ska jag hem men ska träffa erika efter och så får vi se vad dagen väntar..skoja.
Jaja hejdå

Newies

Köpte ett par Palladium idag! Sparat länge till dessa.. Eller nej det har jag inte alls, typ 3 veckor, men mamma tyckte att jag hade varit så duktig och sparat så hon bidrog med resten. Köpte de på Yoko Yap för 700:-!
/vilma


Todays details

Skärparmband - Gina / runt armband - present / stickat - Lindex /
/vilma

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2980195/images/2012/pic_193074844.jpg" class="image">


Torsdag

Torsdagar är verkligen min favoritdag, bra lektioner och fredag dagen efter liksom. Kan inte bli mycket bättre! Efter skolan gick jag hem och försökte skriva klart min NO-uppsats, hade kanske runt en sida kvar när pappa spillde sitt vinglas över tangenterna, yeeeee! Så jag stängde snabbt av den och la den uppochner på tork, vågar inte vända på den och kolla om den.. :( men jag hann iallafall snabbt printa texten som jag ska snacka om på min presentation imorgon så den ska jag göra iordning nu!
Efter vin-incidenten tog jag en springrunda, bara 2,5 km ioförsig men det är alltid något! På vägen hem köpte jag med mig en pizza till mig och Elliot också, riktigt gott. Nu ska jag skriva vidare på presentationen!
/vilma

 


Oh yes I did

1. Namn? – Ann Josefine Wilhelmina Kronqvist Ericsson
2. Ålder? – 14 fyller om 2 mån woop
3. Bor ? – Göteborg
4. Har du skilda föräldrar? – Nej
5. Husdjur? – naj
6. När är du född? - 6 maj 1997
7. Klass? - 8a
8. När ska du sova ikväll? - så tidigt som möjligt
9. Duschat idag? - nej
10. Pussat någon idag?- tror inte
11. Vad har du ätit? - omg typ massor :p:p
12. Dagens klädsel? - jeans blå t-shirt förkläde andra jeans juicy tröja volang linne har bytt typ 3 gånger idag..
14. Vem pratade du med i telefon senast?- min bab
15. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det?- Gör det dyyy! Från candice

VAD:
46. Gör dig glad? - musik, kompizar och familjen
47. Gör dig ledsen? – när folk ljuger
48. Vad vill du helst göra nu? - resa bort
49. Vill du ha nu? - chris Brown okej nej men jag vet ej
50. Längtar du till? - sommaren!!
51. Är det bästa som har hänt dig? - finns mycket men vännerna och familjen

HAR DU NÅN GÅNG:
52. Hånglat med nån riktigt ful? - fråga Erika.....skojaaaa nej aldrig
53. Skrattat så mycket att du har spottat ut nån dryck du haft i munnen? - aaa
54. Hånglat/kysst nån snygg? - yes
55. Lurat någon? - ja hehe
56. Pussat en tjej? - nä aldrig jag är väl inte lesbisk eller!!!!!!!!!!!!!!!
57. Gjort bort dig? - .....ja
58. Druckit alkohol? – ja

/JOSEFINE


Wantie!

299:- på Gina, weeey va snygg!


Bajs

Ursäkta att jag inte bloggar men jag är inne i en depression nu när jag har PRAO och kommer vara deprimerad tills jag får komma tillbaks till skolan. Jag HATAR min prao asså dom är snälla och så men jag blir så jävla stressad vill typ gråta och jag är trött hela tiden och faaaaaaaan asså. Jaja om jag överlever så hör ni väl mer av mig någon annan dag :'( iväg till drömmen nu då yessss
/JOSEFINE


Wtf

Men jaaaaaaaaa
/vilma


Matspjälkning

Detta är en liten del av vad jag har skrivit på de senaste dagarna. Det där är en tredjedel ungefär, och jag har kommit typ halvvägs. Men jag kör på, uppgiften ska in på fredag så jag har mycket tid kvar!
Idag var det ingen fysträning så jag har pluggat nästan hela eftermiddagen.
Imorgon har jag spanskaprov, det känns faktiskt ganska bra!
Ska skriva lite till och sen sova. Pussar
/vilma


Tips:mellanmål

Jag tänkte tipsa om ett gott, nyttigt och enkelt mellanmål: smoothies! Det är verkligen jättegott och fräscht. Idag gjorde jag två olika. En med det som ni ser på bilden, alltså en banan, jordgubbar, färskpressad juice på blodapelsin, och vaniljyoghurt. Så hällde jag upp det i ett glas, men glaset blev fullt och det var lite smoothie kvar. Så hällde jag i mer yoghurt, havrekuddar och rågspån typ, och mixade det till en ny smoothie! Det blev faktiskt väldigt gott och det smakar typ... Vanilj och jordgubbskakor? Mmmm delicious.
/vilma


Endomondo

Har nyss varit ute och sprungit (igen), sprang ungefär 4 kilometer idag också, typ 40 sekunder snabbare än igår, så det går framåt! Jag kanske sa det igår, men iallafall så använder jag mig av löpningsappen endomondo, den funkar jöttebra! Ett riktigt tips till er löpare ;)
Här är förresten min löpningshistorik de senaste tre dagarna. Och en bild på mig alldeles nyss, vad hände med ögonbrynet liksom? :s
Ha det gött! Pussar
/VILMA


tisdag

haaaj! Siter i min säng inkurad i täcket och skriver på NOuppsatsen. Jag börjar äntligen få en överblick över hur den ungefär kommer att bli, har skrivit drygt tre sidor nu. Har idag plus två eftermiddagar kvar på mig innan den ska in, så det ska nog gå bra!
Vill verkligen hinna en springrunda lite senare också men vi får se hur det blir. Vill inte springa tätt inpå mellanmålet, får lätt håll då och det gör ju så ont :( Men vi får hopas! Nu ska jag skriva vidare. Pusspuss
/VILMA

Breakfast

Gick upp 40 minuter tidigare idag för att skriva på min NO-uppsats. Det går helt okej, eller jag har nästan kommit halvvägs ;)
Nu sitter jag och äter frukost iallafall, ska gå till skolan om 25 minuter ungefär. Pussar!
/VILMA


Springmusik

Jag hade typ jättesvårt att välja springmusik tidigare, men det är verkligen 100 gånger lättare att springa om man gör det till en go peppande låt med bra beat! Mina favoriter är house-låtarna med en del sång i, och när dropet kommer får man mer kraft helt plötsligt! Här kommer mina hetaste tips, alla är med på min löpnings/fys-lista på spotify.







Den sista är verkligen skitbra, älskar maskinens musik.
/vilma

Wiiii

Hemma från en halvtimmes löpning! Innan det en timmes golfträning och före det plugg, känns som att jag har hunnit med mycket idag.
Nu blir det middag och sen mer plugg.
Pussar! /vilma


Snabbisss

Sitter och äter lunch snabbt så kan inte skriva så mycket men jag slavar som faaaaaan! Kommer vara helt död sen men slutar typ vid 2 ;)
/JOSEFINE


hallååååå catsssss

Sitter och skypar med bebbes och snart ska jag ta fram kläder och sånt till imon :) Ska u praoa i 2 veckor, så himla skööönt!
Igår va verkligen jätte roligt, sköna människor ;) Idag vaknade jag och amanda typ skit tidigt haha och så kollade vi på gossipgirl och sen somnade vi om till typ halv 4.
Jag får se om jag hinner blogga något nu när jag praoar fast det kommer ni nog märka i veckan.
en bild från igår.. ser fan överlycklig ut...............................
puss
/JOSEFINE

trashat


Skitsnygga shorts från gina tricot! Gillar det trasiga på benen, trots att högmidjat inte alltid är min favorit.
Jag är ute efter en sliten svart jeanskjol, lite lägre i midjan. Kommentera gärna om ni har några tips! :)
/Vilma

Awesome




Hahahahha den bilden asså...


Fler bider från fredags! Dessa togs på kvällen när Andrea (sista bilden) var med. Älskar de två sista, ska försöka lära mig att ställa in det på min kamera. Dessa togs med Andreas Canon systemkamera!
/Vilma

0396

På väg hem från Bella nu! Har vart ute med henne mycket i veckan men det har varit så fint väder och så får man bra motion också. För er nya läsare så är Bella en Labrador som jag passar ibland, som ett extrajobb ungefär!
Jag sprang 4km förut, på 22 minuter så jag sprang hela vägen :):):)
Ha en bra kväll! /VILMA


Söndag

Min söndag kommer bestå av pluggning, en springrunda (första i år, ska bli otroligt skönt), en timme ute med Bella och sen äkta människor ikväll. Perfekt söndag, kommer somna otroligt gott ikväll. Puss!
/VILMA


Sean banan

Han borde ju verkligen gått vidare. Sean du är bäst!
/VILMA


This means war

Bästa filmen typ! Är påväg hem nu från att ha sett den på bio med Emmy. Den var verkligen jättebra! Någon som har sett den? Verkligen ett tips!
När jag kommer hem ska jag plugga, yeee.... Ha det bäst allihopa!
/VILMA


Motljus

Älskar bilder som är tagna i motljus!
Lite klurigt att få till kanske men resultatet blir jättebra!
Dessa bilderna tog jag och Emmy igår.
/vilma


x5

Här är några bilder som jag och Emmy tog igår eftermiddags! Har fler, och även många fler som togs på kvällen med dem får ni se senare. Om någon undrar så är bilderna tagna med min Nikon D3100!

Bellsiii ♥


Hihihh love you

Avslutar med en gosig bild på hundis:

/VILMA

haha asså jag orkar inte

Jag har "surfat runt" lite på nätet och alla är så himla upprörda över att vissa andra bryr sig om det nya barnet som har fötts i kungafamiljen. Och folk måste sluta med att säga sådana här kommentarer "alla är lika mycket värda så varför ska alla bryr sig om det nya kunga barnet (eller vad man säger)" "barn föds varje dag men ingen bryr sig"
Man ba skojar du? Hur kan ni ens jämnföra typ oss medelfolk med kungen typ man ba snälla så blir vissa helt upprörda.. Jag menar såklart inte att dom är mer värda än oss andra människor men det är samma sak när en kändis fyller år och så klagar vissa på att man skriver grattis, och så säger dom typ "dom kommer ju aldrig se det" asså käft typ haha.. Det är ju det som gör dom kända. Att folk som dom inte känner vet vilka dom är och inte riktigt känner dom men kan ha mycket kärlek för dom endå.
Okej jag vet inte vad fan jag har snackat om här men jag hoppas ni förstår endå ;)
/JOSEFINE

Love fridays

Hej, jag har haft en jättemysig fredag! Hunnit med så mycket känns det som. Skolan, Hemkunskapsprovet gick toppen! Sen mötte jag Emmy, tog en runda med Bella, fotade lite, drog oss till Emmy och mötte upp Andrea. Vi tre hade det supertrevigt! Lagade middag, kollade på Open Water (asbra film, jätteläskig), tog en långpromenad med Emmys hundis Gibson (på bilden hehe), och bara myste runt. Jag sover hos Emmy inatt och kommer slockna när som helst, så ha det toppeeen allihopa!
Puss /vilma


trötttttt

Hej allihopaaaa!
Kom hem för en liten stund sen, har varit ute med några kompisar. Men är alltid trött på fredagar men idag har jag varit jätte glad för jag sov 193829428 timmar inatt så jag va typ världens piggaste hehe..
Men just nu snackar jag med erika i telefon för hon är inte hemma än haha jätte synd om dig vaaaaa ;);)
ser helt jävla utvecklingsstörd ut haha men pussss
/JOSEFINE

På väg till skolan

Snart framme i skolan nu, gick lite tidigare idag för att förhöra mig själv och Mona på hemkunskapen, göttansss.
Aaahh älskar vädret i Göteborg just nu! Älskar göteborg över huvud taget faktiskt..
/Vilma


Hard work work

Sitter och pluggar hemkunskap inför provet imorgon, har gjort det sedan fyra i eftermiddags. Känner mig ganska förberedd men jag kör mitt gamla vanliga: läs texten, skriv stödord på texten, skriv en sammanfattning med hjälp av stödorden, läs sammanfattningen. Och nu är jag halvvägs med sammanfattningen. Thank god att provet verkar ganska lätt!
/VILMA


My hero

Barney Stinson i love you!
/Vilma


Yogi tea

Vet att jag har tipsat om detta tidigare men jag måste göra det igen, SÅ jävla gott! Som den lakritsälskaren jag är så är lakrits min favorit, men de andra två ligger inte långt efter. TIPSSSS!!!!
/VILMA


Funnypictures123

Bästa istagramen! Så otroligt roliga bilder, min humor verkligen. Sök på "funnypictures123" eller namnet som står på bilden här under.
/VILMA

 


Today I'm wearing thizzzz

Halsduk - HM
skinnjacka - (vilket ni antagligen vet nu efter allt mitt tjat haha) Jofama by kenza
Boots - primessss
Jeans - crocker
Tshirt - hollister
"vantar" - HM
Väska - mulberry
/VILMA


Jofamiiis

Typ såhär ser jag ut idag! Varmt ute också, så jag har på mig nya skinnjackan från jofama by kenza. Med fingerlösa vantar och fet halsduk!
Hörs senare /VILMA


spanska

Har spanska just nu fast vissa gör prov så vi andra skulle sitta vid datorn och jobba :)
Känner mig sjuk fast inte så vinterkräksjukan utan mer feber och ont i halsen men jag hoppas jag mår bättre imon för jag hatar att vara sjuk på helgen.

några låtar som jag lyssnar mycket på just nu :)

Jag orkade inte lägga upp fler men jag är typ kär i drake just nu..asså Chris är fortfarande den bästa av dom bästa men drake I love yooooooooou
/JOSEFINE

RSS 2.0