30 november

Chill dag i skolan, provet gick helt okej!
Efter skolan hängde jag på stan med Amanda och Josefine, hade jättemysigt! Syndade något extremt inne på HM. 40 lösnaglar för 20 kronor. Hur värt?!!!!? Fast nagellimmet var uttorkat så jag använde typ superlim.... Haha! Blev nöjd. Nu ska jag sova! Puss /vilma


Hinduism - wohoo

Prov imorgon.. Känns ändå helt okej. Verkar vara ett hyfsat enkelt prov ändå. Så det är gött! Tänkte gräva ner mobilen någonstans långt långt bort nu så att jag verkligen kan koncentrera mig på plugget i nån timme. Skulle vara skönt.
Fan, nu kör jag!!!
/vilma


Lockigt

Lockade håret i morse, trevligt.. Nu sitter jag på spanskan och ska snart göra redovisningen. Wish me luck!
/vilma


I fucking love you baby!!


#IamTeamBreezy

/JOSEFINE

Frågestunden!!!

Guyys, va e dehär?? Vi har fått typ en fråga eller nåt, komigen nu!! Svaren kommer på onsdag.
Har ni några frågor kan ni skriva de i detta inlägget!


Väggskenorna

Här är väggskenorna jag köpte på Ikea i onsdags! Jag är skitnöjd verkligen, jag behövde något att hänga kläder på. Jag tänkte hänga dit nåt mer plagg men jag har bara fyra såna galgar, haha.
Galgarna är köpta i Thailand men man kan även beställa hem dom från http://50ibkk.blogspot.com/search/label/Häng%20På
Denna tjejen som äger bloggen arbetar med fattiga människor i Bangkoks slumområden. Hon är jätteduktig och detta galg-arbetet är ett av hennes grymma projekt. Två sånahär galgar kostar 100:-, sedan finns det andra också som kostar 3 för 100:-, fraktpriser har jag inte koll på.
/vilma


Fuck blogg.se

Hr försökt blogga sen i lördagskväll men det har inte funkat alls. Saknar iallafall Josefinebebbe jättemycket.
Idag har vi studiedag och jag sitter och pluggar, ruligt..
Jag sov 13 och en halv timme inatt, var jättetrött efter lördags, hahaha..
Här får ni lite bilder, puss /vilma


Humöret är på topp!

Hatar känslan när man känner sig sviken av någon och man vill ställa sig framför den personen och peka finger! Jag är inte hemma än men jag kommer på tisdag på kvällen :) aja ska försöka att få mig själv på bra humör.. Saknar mina goa vänner speciellt Vilma bestiiie! Du har bloggat bra ser jag. Nu ska jag snart gå hem från min moster ;) puss
/JOSEFINE


Nu äre jul igen... eeeller??

Det känns verkligen inte som slutet av november! Det ska liksom vara snö ute just nu..
Iallafall har vi julpyntat lite hemma idag, adventljusstake, stjärna i fönstret och några tomtar. Mysigt!
/vilma


Cheetah girls 2

Så jävla mysig film va, hahah love it


Miss stone heart

Naglarna blev korta och mörkgråa! Känns bra. Det är depends nr 169, tycker den är skitsnygg. Ska lägga på ett lager av HMs ljusgråa senare så det blir en mellangrå färg, haha. Den från HM heter miss stone heart, jag köpte den i våras! Sen självklart ett genomskinligt nagellack ovanpå allt, mitt genomskinliga köpte jag i Thailand för typ 80 öre. Så galet värt!!
Det till vänster på bilden är en slags aceton-penna typ. Man målar med den om det har kommit lite nagellack utanför! Hur smart som helst. Den kommer från revlon och heter Nail Enamel Corrector. My best friend typ.
Nu ska jag städa, puss /vilma


100 pushups

Det går bra nu! Har precis gjort dagens program, känns bra. Totalt 200 armhävningar nu!
känns verkligen som att det redan har visat resultat, från början kunde jag göra 7 (med extrem ansträngning hahaha) och nu kan jag göra 12, moahhahahah. Och jag har liksom bara kört i två av sex veckor. Woho!
Nu ska jag fixa naglarna. Puss!
(hahahajja fin tröja på bilden jaaa) /vilma


Yelloo

Sitter i köket nu och gör matte. Har diagnos imorgon, och prov bästa vecka. Så jävla tråkigt vaaa. "ett tal är 6 större än ett annat. Om man multiplicerar det mindre talet med 4 får man samma svar som om man multiplicerar det stora talet med 3..." VEM FAAAN BEHÖVER KUNNA SÅNHÄR SKIT?? Onödigt som fan.
Anyways. Josefinee är bortrest över helgen, hon kommer hem nästa vecka. Så det är därför hon inte bloggar!
Nej, Nu tar jag fram SO eller något istället!
Och förresten, glöm inte frågestunden!
Love /vilma


Hhhahahahhaha


Iswapfaces I love you


FRÅGESTUUUND!!!

Vi kör på med en frågestund nu!!
Vi vet att vi har typ 3 läsare men ni som läser får jättegärna fråga så mycket ni bara kan, om skolan, var vi köper kläder, våra intressen, vart vi klipper håret eller vafan som helst, so let's gooo!
Svaren kommer om ungefär en vecka. :)
/Vilma&Josefine

Heheheheh vi åkte buss på bilden så vi var lite åksjuka ;););););)


Bonita

Jag och söta Jennifer i skolan idag, love


Ny matta

Det är en såndär hårig/rufsig matta, love it! Köpte den på Ikea idag med mamma. Köpte också gardinstång (gardiner har vi redan köpt), "skenor" som man kan hänga galgar med kläder på, pepparkakor, ljus, servetter och sånt.
Nu ska jag råplugga, har inlämning imorgon på ett energiprojekt. Wish me luck!! Senare ikväll har jag fysträning, gottigt. Puss! /vilma
(bilderna är FÖRE och EFTER med mattan :D)


Trust issues - drake lovee!

Sitter och pluggar lite matte för att jag äger heheh. Mitt utvecklingssamtal gick bra fast min lärare säger att jag måste koncentrera mig mer på lektionerna.. Efter samtalet så åt jag och mamma sushi, gotti! Lyssnar på musik också och sen blir det DH!! :)
/JOSEFINE


Kan inget annat än att hålla med!

FML.


Gympa

Nu har jag gympa och det är sjukt tråkigt!! Efter skolan så har jag utvecklingssamtal så jag hoppas det går bra :) hörs sen!
/JOSEFINE
(Carolina och Nicole på bilden)


Gooodmorgon

Hej! Vaknade nyss, ska ligga lite till i min gooosiga säng innan jag går upp. Fyfan va svårt det är att gå upp när man ligger i en skön säng.. Ska nog sova på golvet i fortsättningen!
Fram tills lördag ska jag göra tre saker: plugga, köpa en tröja till helgen, och plugga. Känns bra!!!!!!!!
Bra att Josefine bloggar också, det blir 300 gånger roligare då.
Yes, ha det götttt allaa!! Och här får ni en bild från gårdagens golfträning! /vilma


Dagens åsikt! Ska börja med det.

Dagens åsikt kommer här dårååå.
Okej alla ni som skriver dessa statusar: "omg skäms ni inte lägger upp nakenbilder o blablabla" har sett minst 100 sånna statusar senaste tiden. Och jag kan lova er alla att jag har sett nakenbilderna och jag tycker det är skit äckligt men vafan sluta bomba min fb haha.. Jag vet att ni söker efter likes men tro mig efter att man folk har skrivit det några gånger så tröttnar man ;) det är bara ett tips till alla. och sista grejen folk som skriver sådana här statusar " gilla om du tycker jag är fin" man ba snälla hållkäft din osäkra människa hihi godnatt!
/JOSEFINE


Go kväll

Vakna precis efter att ha sovit typ 4-5 timmar hahah seriöst mår sådär just nu faktiskt men jag klarar mig. Snart ska jag äta thaimat hehe försöka i alla fall tihi årets anorektiker #1 här då haha nää klart jag ska äta. Puss
/JOSEFINE
(underbar bild btw..)


whats up babyguurls

hallåååååå! Kom hem från Jasmin för ett tag sen. Det va skojsigt igår faktiskt om jag får säga det själv hehe. Orkar typ inte berätta något för jag är så jääävla trött, har typ sovit 3 timmar eller något så jag ska lägga mig snart och sova så kanske jag ska träffa maymuna senare :) Men jag hade inte så mycket mer att säga men här får ni en gudomligt vacker bild som är typ hundra år gammal.


/JOSEFINE


Skjut mig

Orkar inteeeee :'(((


Matte

Medans alla mina vänner är ute och har kul sitter jag hemma och räknar matte. Fyfan vilket trevligt liv. Det roligaste Av allt är att jag kommer sitta såhär ikväll också. Men jag ligger efter så in i helvete så det behövs.
Men lixom, när faaaan kommer jag behöva kunna sånahär tal i framtiden??? /vilma


Måste blogga mer jag veeet att ni saknar mig

Hallåå kissekatter!!
Ligger i Amandas säng, vakna nyss fast Amanda sover fortfarande hehe. Idag ska vi bara chilla och sen ikväll blir det fest KLACKARNA I TAKET!! Hahahah en sak ska ni veta att om någon av er ingår i min vänskapskrets och använder denna meningen "klackarna i taket nu brudar" så kan ni lämna mig haha seriöst det är det fulaste på länge. Själv får jag bara en bild framför mig på någon som typ klampar runt i taket med klackar haha.. Jaja enough about that. Vi är några stycken som ska hem till jasmin :) men jag lägger upp outfit och sånt sen eller så bloggar jag från jasmin men det lär ni märka senare :)
Nu ska jag väcka mandis tror jag, om jag vågar thihi.
XOXO JOSEFINE


Myyyysigt!!

Vaknade för 35 minuter sen av "vilmaaaa, din löpträning på golfen börjar om 50 minuter!!! Och du måste ta bussen upp!!!"... Så nu sitter jag på bussen, framme om typ 5. Göööött....


Gosefredag

Nu har precis Alexandra, Niki och Mona gått härifrån. Vi kollade på idol, var inne på chattroulette (hahaaaa) och sånt! Kommer ha en plugg/mys-helg denna helgen och ladda upp inför nästa pluggvecka och NÄSTA HELG! Whooopwhoop ;)))
Puss! /vilma


Krossa alla fönster, drog


Frukost

Nu Dricker jag lite smoothie och sen blir det skoooolan. Puss


100 pushups

Laddade nyss ner en ny app, 100 pushups heter den, den kostade några kronor men jag tror att den kommer funka! Man anger hur många armhävningar man kan göra (i mitt fall 7, så ni fattar fattar varför jag laddade ner den) och sen lägger appen upp ett träningsprogram baserat på din styrka. Så nu har jag precis gjort dagens pass, känns gött!!
Ni borde testa också!
/vilmaaaa


Wiihihihi nu e det snart juuul!


Hemma från schoool

Halloj i stugan!! Kom nyss hem från skolan.. Go dag idag! Först teater, sen donken och några lektioner efter lunch. Nu ska jag plugga! Puss /vilmaaa


Mobilblogg

Med vilma sötis


Garanterat varm

På väg till skolan nu, har min gosssemössa på mig, myyys!
Idag är en rättså chill dag, i eftermiddag blir det plugg och sen öppet hus på samskolan. Göttttt. Puss! /vilma


Wish list

Min önskelista är inte så jättelång, det är mest det vanliga: pengar, en jacka, mobilskal, plånbok, väska, iPhonehögtalare. Men sen önskar jag mig en o'clock-klocka också, den är väldigt ovanlig och annorlunda, det skulle vara kul att ha en klocka som sticker ut!
Dessa klockor är i silikon tror jag, och själva urtavlan är uttagbar så man kan byta armband och urtavla hur man vill. Like!!
/vilma


Godmorgon!!

Ligger i min goooossiga säng just nu och spelar tempelrun, wordfeud och sån skit. Idag ska jag nog mest plugga, kanske hittar på nåt kul lite senare. Puss! /vilma


Kyla

Gud va det börjar bli kallt!! Men det är ändå mitten av november, vi får vara glada att inte snön har kommit iallafall :) /vilma


I love you breezy

/JOSEFINE

Rakt upp på önskelistan


Curly

Nyss lockat håret, waaow!
Börjar 9 idag men eftersom min pappa väckte mig vanlig tid (halv 7) så hade jag tid att locka :))
Puss/vilma


Svenska skämt - appen

Hahahaha denna var riktigt bra!


Nytt rekord på temple run


Födelsedagsfika

Eftersom min bebbe alexandraaaa fyller 15 idag är vi på espressohouse och tar en fika. Efter detta blir det plugg på bibblan och sen golf-fys ikväll! Puss /vilma
( söt egobild på Alexandra där i slutet.. :) )


En gårdagens

Jacka - mission // kofta - lindex // vitt linne - monki // jeans - crocker // väska - mulberry // skor - primeboots


Skolaaaa

Lovet är slut och nu är det SKOLA, WOOOHOOOO! faaaast nee.. Men det blir kul att träffa alla igen :))
Hörs senare! /vilma


såhär lång tid är det till julafton....



/vilmurrrrr

Underhållningsapp: svenska skämt


6 november

God morgon!
Sitter i vardagsrummet just nu och gör ingenting.
Ska gå till mitt rum och byta om för om en halvtimme kommer Mona hit, så ska vi plugga!
Sista dagen på lovet idag - SEGT. Men jag har redan börjat nedräkningen, om 6 veckor är det jullov!!! Julafton, nyår, och sen min födelsedag i februari! Mycket kul på gång nu.. :)))))
Ha en goo dag, puss!
hahahahahhahahhahaaaaaaaa, jag och Mona i femman.......

Fet flopp

elsas mode & elsas värld - böckerna. dom var skitbra, typ det bästa jag har läst.
elsas värld - serien. nej, fan vilken flopp. förhoppningsvis blir den bättre efter några avsnitt, men den var verkligen inte som jag hade förväntat mig..
kolla på första avsnittet och kommentera vad du tycker, HÄÄR!
/vilma

Given vinst....


In maaa bed

Ligger i sängen nu och ska precis sova. Tänkte bara slänga in ett inlägg snabbt eftersom att jag inte har bloggat idag! Puss /vilma
(bilden är från före jag gick till Josefine i eftermiddags!)


God morgon!!

Nu har jag precis vaknat. Jag ska städa och fixa idag, och sen ska jag träffa Josefine ikväll. Myys!

Bild från igår :)


Halloooooj!! 😄

Nu är vi påväg ner på stan för en fika, snacka och sånt! Puss / J&V


På väg till joseful XD XD xD


Nya tunikan/blusen/klänningen

Enligt mig - snyggast med ett fett nitskärp på höften. Det på bilden är ifrån Bangkok, Thailand!
(tunik-tjofräsen är som sagt från Lise Sandahl, 799:- men den va på 50%, wooohoo kap!)

 


På väg hem från emmyyy

Haha Josefine tack för att du bloggar lite!!
Detta är iallafall mitt 738261710338 försök till ett inlägg, hoppas det funkar.
Idag har jag varit på stan med Mamsi, en riktig mor&dotter dag, haha. Så mysigt! Jag fick med mig en jättefin tunika/klänning från Lise Sandahl och ett par vanliga svarta jeans från Crocker, JC. Hahahahahh när vi var på stan så märkte jag helt plötsligt att mina svarta GinaTricot-jeans hade spruckit i röven (mitt tredje par som gör det), haha fan va bra kvalitet!!!!!!! Så jag tog på mig dom nya jeansen direkt.
Efter stan tog jag och mamma en massage och gick och hämtade ett HM-paket på posten som innehöll lite kläder!
Efter det stack jag och några hem till Emmy och myste till Eclipse. Då såg jag ut såhär!! Puss /vilma


Tjaaaaaråå

Haha det va inte igår..
Men faaan vad jag kände för att blogga faktiskt. Sitter hemma och lyssnar på musik, seriöst det är det bästa som finns när man känner sig lite nere och sen hör man en låt som påminner om en själv och så börjar man typ böla hahaha så typiskt mig.. Men bästa som finns är att lyssna på chris brown my boo!! Love you <3
Hmmm va det något mer kanske..? Nää tror inte det men har bara lust att skriva lite mer, okej ni ser att Vilma har fått en iPhone iiih cooling som bloggar hela tiden bra det! Aja ni hör från mig antingen imon eller om hundra år ;) haha fan va mobbad..
Asså jag tänkte va snäll och lägga upp en bild på CB men sen kom jag på att ni kommer spara den och jag vill ha mina kb bilder på han för mig själv så tyvärrrrr. Puss


Projektorbilder

Jag Hade det jättemysigt hos mormor och morfar, dom är så Goa och snälla. På slutet kom en av mina kusiner, Arvid, så kollade vi på projektorbilder från när min moster (Arvids mamma), min mamma, mormor och morfar var i USA, när min moster gick ut Hihg school. Jättemysigt!


Diabilder

Sitter på vagnen på vägen hem från mormor och morfar! Bloggar mer när jag kommer hem, batteriet är påväg att dö.....
Pooss /vilma


Mommo & bossa

Ja, så efterbliven var jag när jag var liten och skulle säga mormor och morfar...
Iallafall så åker jag till Mormor&Morfar nu för lunch och mys.
Ser ut såhär idag. Puss! /vilma


Caprése

Gjorde en mini caprése-sallad till frukost, underbart! Käkade detta skitmycker när jag var mindre.
Jättelätt att göra också! En Mozzarella och två tomater, lite peppar och basilika, voilaa!! Delicious.
Nu är jag hungrig igen, ska slänga ihop något gott. Puss! /vilma


Finally

Eh, jag tror att jag har väntat på detta tillfället sen... i vintras typ? ååh äntligen har jag köpt mig en iPhone. Behövdes. Som FAN.
/vilmur


RSS 2.0