Nybäddat+nyduschad=bästa kombon


Forever21

Kollade igenom vad jag hade köpt i Barcelona (när jag var där i januari om ni minns), och kom på att jag missade detta söta nattlinnet! Det är i en jätteskön kvalitet, men jag har inte använt det alls ännu. Varför? Jo jag känner bara "varför ska jag ha fina kläder på natten när jag sover?". Nu låter det som att jag har gjort ett riktigt dåligt köp, men den kommer absolut packas ner på bland annat Påskgolflägret, det blir braooo.
Forever21 - runt 100 spänn
/VILMA


Älskar vädret!

Sitter på miss fajitas med Amanda och äter :) asså jag älskar vädret, är så glad!! Blir alltid glad när det är fint väder haha. Men ni får ha en bra dag, puss.
Inlägget skulle egentligen ha laddats upp kl 15.30
/JOSEFINE


Sunshine

Åh vilket fint väder det är ute idag! Fick tyvärr bara njuta av det i tio minuter under den korta promenaden hem.. Men jag tänkte kolla ifall det är sol på lekplatsen utanför mig, sätter mig där isåfall och läser hemkunskap. Har prov på hushållsekonomi på fredag, men det är ju faktiskt väldigt lätt. Nu ska jag käka mellanmål, puss!
/vilma

 


golffavoriter

Kollade igenom lite gamla mappar på datorn - Jävlar va mycket skit jag har kvar! Någon dag då jag inte har dågot alls att göra ska jag rensa ordentligt.
Hittade MASSVIS av golfbilder från lägren. Älskar höst&påsk-lägren vi åker på två gånger om året med golfen! Älskar min golf över huvud taget faktiskt. Tackar mig själv till tusen varje gång jag är uppe på golfklubben, är så glad att jag har kämpat för att komma dit jag är nu. För att inte snacka om alla fina vänner jag har fått och alla kontater jag har knutit på vägen hit! Vänner för livet som jag aldrig hade fått om jag inte hade börjat/fortsatt spela golf.
De tre bilderna längst ner är tagna med min sonyericsson mobil med 2,0 megapixllar hahaha...

Peter, Douglas, Axel, Paola, Emmy och jag efter en golftävling sommaren 2010

Antonia våren 2010 nere i Falsterbo, Skåne.

Malin och jag på väg hem från Falsterbo samma år

Nora (förmodligen en av jordens absolut goaste/galnaste människor) hösten 2010 i Kristianstad

Jag och Nora i Kristianstad samma år


Jag i Halmstad i höstas

Jag i Kristianstad 2010 (älskar håret!!)

Jag och Emmy (♥), också i Kristianstad 2010

Jag och Antonia på Tjörn sommaren 2010

Ebba, Antonia, Malin (hahahhaha dör) och jag i Halmstad 2009

Paola och Antonia i Österlen hösten 2008, satan va kallt det var där.

Antonia i Barsebäck hösten 2009

Antonia i Barsebäck samma år.

/VILMA

Instagram

Har inte mycket att blogga om nu för tiden, bara skola-hemochplugga-skola-hemochplugga typ. Och så kommer det vara i någon vecka framåt, men jag uppdaterar ganska mycket på instagram så följ mig gärna där! Vilmastrand heter jag där, som ni ser på bilden. Btw fick nyss 100 followers, stolt jaaaa.
Puss /VILMA

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2980195/images/2012/pic_191588707.jpg" class="image">


Me wantie

Åh love skalet. Hittade bilden på http://nielsens.blogg.se/. Älskar verkligen Barney Stinson, BÄST!
/VILMA

 


On my way home

Har varit på golfen och haft träning, det var riktigt härligt att träna idag eftersom det gick så himla bra! Tråkigt att vädret har varit riktigt pissigt idag i götet, men det ska bli varmare nu i veckan tydligen.
Nu sitter jag på bussen, ska plugga direkt när jag kommer hem. Mycket plugg denna veckan men det är alltid värt det när man får bra respons på sin insats!
Nu ska jag av bussen. Pussar!
/VILMA

 


Josefine skriver

Snart drar jag till skolan men ni får ha en bra dag!


Kvällens planer

/JOSEFINE


Inomhusgolf

Halloooj! Kom nyss hem efter att ha spelat golf på Innesvingen, nu på vintern är det för kallt för att vara ute så vi kör inomhus! Man slår typ mot en skärm och så räknar den ut hur långt du slog osv. Det är typ en grej som vi golftjejer kör, tävling inomhus varje söndag.
Det var iallafall jättekul och det gick väldigt bra, kom etta eller tvåa, har inte riktigt koll.
Nu ska jag äta Caesarsallad (igen, åt innan jag åkte förut men det fanns lite kvar heheh) till middag och mysa till nåt bra på tv. Perfekt söndagskväll! Pussar /vilma

 


Stresssss

Nu ska jag bara äta snabbt, det va så längesen jag åt sushi så de ska bli jätte smarrigt ;)
Sen ska jag snabbt in i duschen och sen drar jag och jobbar!
Puss
/JOSEFINE


Bellz

Är ute med Bella, det är så himla varmt och fint väder ute idag så det är väldigt skönt att vara ute.
Hittade ett berg med utsikt över typ hela Mölndal, helt vindstilla också, underbart!
Nu kom Bella och slicka på skärmen, ska kasta lite pinnar åt henne. Bilden tog jag förresten alldeles nyss. Ändrade ljuset gjorde jag i appen BeFunkyFx.
Puss! /vilma


Cop uniform


:@

Såhär blir det alltid som det står på bilden nedanför när jag ska blogga asså men idag funkade det efter ett tag, tur!


Asså fuck

Jag har försökt blogga flera gånger faktiskt senaste veckan men det funkar fan aldrig, blir galen!!
Ajaaa, snart ska jag till träningen och sen efter det ska jag jobba på någon cup i typ 5 timmar så det är ungefär så min dag ser ut :) och en applåd till Vilma som är så duktig på att blogga. Men min internet har gått ner till halva hastigheten så det är skit långsamt nu också. Men alla som har draw something kan ju ta och rita något till mig ;) puss
/JOSEFINE


Iphone Case

Har glömt att visa er två (ganska) nya skal! Här är iallafall en samling av alla mina skal. Det lila silikonskalet högst upp är nytt, älskar verkligen silikonskal. Och det med tigrarna där nere till vänster är också nytt och det är från Ed Hardy.
/vilma


Step up 2

ääääälskar filmen, och Chase snyggingen mmmmhh :)
/vilma


MARC

Yeeeee nu är det min! Som jag har längtat efter denna. Vad jag gillar mest med den är att den har en nyckelring inuti, så man kan ha både nycklar, kort och läppcerat. Jag ville helst ha en med gulddetaljer men de var tyvärr slut. However, I looooove it.
/vilma
Marc by Marc Jacobs (köpte den i NK men den finns även på raglady) - 495:-

 


Saturday

Jag hängde med Emmy och några andra friendz igår, emmy sov hos mig och kom hem runt ett på kvällen. Vi gick upp vid 10 imorse för vi hade golf vid 12, så vi tränade i drygt en timme. Sedan dess har vi hängt på stan, jag köpte en plånka som jag kan visa snart.
Ikväll ska jag mysa hemma själv, ska bli otroligt skönt, perfekt lördag. Innan dess ska jag försöka röja undan lite plugg också.
Hoppas ni får en bra lördagskväll!
/VILMA


Tonight's

Har på mig min saknade Zara-kofta ikväll, den har legat i garderoben länge nu. ha det gött! /VILMA


Alltid i väskan

Nu när influensan och vinterkräksjukan går är dessa givna att ha i väskan! Handdesinfektion och handkräm (för desinfektionsmedlet torkar ut händerna så mycket) i hyfsat små förpackningar. Jag gillar denna handkrämen så mycket för den är inte så fet, så den torkar in hyfsat snabbt.
Jag gör typ vad som helst för att slippa bli sjuk, hatar att må dåligt!
/vilma


yesyesyes

JAAA vilka fina shorts som kommer in på Gina Tricot i vår. Hittade dessa bilder på Angelica Blicks blogg, det verkar finnas mycket högmidjat tyvärr (eller tyvärr och tyvärr.. inte så mycket min stil längre! eller jag har iallafall inte hittat några ännu som fallit i min smak) men också MASSA lågmidjat, waow! Och nitat + slitet. Ser fram emot detta!
/vilma

josefine skriver

Sitter i skolan och jag har precis gjort klart mit musikarbete. Jag va tvungen att skriva om det för min lärare gav mig IG för att jag glömde lägga in länkar man ba BITCH PLEASEEEEEEE.
Det va allt haha puss

INLÄGG 6 - mina tre favoritserier just nu

1. HOW I MET YOUR MOTHER

alltid på plats nummer 1, alltid. Kollar alla avsnitten från början till slut på letmewatchthis.com (bästa sidan), är klar med säsong 1, 2 och 3, och är nu bara några få avsnitt in på säsong 4. Och jag är fast!!! Älskar det så mycket! Barneys idiotiska livsstil och Marshalls skämt, jag dör varje gång... En välförtjänt förstaplats!
2. DESPERATE HOUSEWIVES

Jag har följt det sedan jag gick i 4an, kommer aldrig sluta älska det!! De senaste säsongerna har varit ganska sjuka, orealistiska och inte så jätteroliga men avsnitten med t.ex. orkanen och flygplanskrashen var riktigt bra. I övrigt grym serie!
3. ÄKTA MÄNNISKOR

Åh vad jag gillar detta programmet! Det sänds på 1an på söndagar 21:00, det är en serie i 10 delar tror jag. Det är riiiiktigt spännande, roligt och underhållande, perfekt på en söndagskväll som avslut på veckan. Det har gått 6 eller 7 delar tror jag och just nu är det lite segt, men det är fortfarande sjukt spännande!
/vilma

Falsies

Gjorde nyss lösnaglar, det är HMs budgetnaglar så de är inte världens bästa precis, men helt okej. Ska klippa/fila ner dem lite till innan de är klara.
Pussar /vilma


DONEEEE!

äntligen är jag klar med engelska-uppgiften! Jag satt till kvart i 7 förut (fast jag kan verkligen inte säga att jag arbetade effektivt), tog en semla innan jag åkte gick till fysen förut. Det var jätteskönt att träna faktiskt, det har ju varit lovuppehåll och sånt. Efter träningen tog jag en riktigt lång dusch och nu har jag precis suttit i en timme med plugget.
Men nu är det snart helg iallafall, ska bli aaasnajs.
Hör av mig imorgon! /vilma

Tidigare idag i nya klasströjan, den är otroligt varm! Class of 2012 står det på magen.

haaaj

Har en inlämning tills imorgon och jag har kommit.... knappt halvvägs...
Snart är det fys också och när jag kommer hem ska jag skriva klart.
Nej, nu faaan måste jag skriva så att jag blir klar någon gång!! Pussar /Vilma
saknar sommareeeen

Jäääää

Klasströjorna har kommit!
/vilma


It smells like flowers mmhh

Min bästis vet vad jag älskar alltså, flowerbomb från viktor&rolf är det godaste parfymen, utan tvekan. Fick detta paketet av henne i födelsedagspresent! Det är fyra små-parfymer, perfekt att bara ha en sån liten i necessären, de tar inte så mycket plats.
/vilma

 


Love you guys

Mihihihi vad händer? Vi som brukar ha 30 läsare, BA-BAM så ligger ni i 55-95 per dag?! Detta gör det sjukt mycket roligare att blogga, bara så att ni vet. Bara att ni läser betyder mycket för oss! Kommentera gärna om ni vill att vi ska förbättra något, förklara eller berätta om det något speciellt som ni undrar över. Det är bara roligt!
Over n' ouuut!! /vilma

Möta bästis

Har nyss käkat världens godaste pizza till middag med farfar på Pasquale, obeskrivligt gott!
Nu är jag påväg för att möta upp bästa Emmy, har saknat henne så mycket nu under lovet. Hon har vart i Spanien, that's why.
Hör senare, pussiii /vilma


Awesome


:(

Ligger i sängen och är påväg att somna fast det känns verkligen som om jag har feber.. Hatar att vara sjuk, så himla tråkigt!! Och så är ett av mina ögon jätte rött. Men får hoppas att jag känner mig bättre när jag vaknar imon :)
(ps. Jag vet att jag gör samma inlägg hela tiden seriöst fasen va tråkig jag eeee men ska försöka bättra mig ds.)
/JOSEFINE


Mer nytt

En till födelsedagspresent!
Så jääävla mysiga, hade ju två par Shepherds innan (ett par flipflop och ett par ballerina, båda strl 38) men ullet försvinner med tiden så de varken värmde något eller satt kvar på foten. Så ett par nya 37or, perfect!!
/vilma


Idiot

Jävlar vilma va dum.... Jag ska aldrig mer dricka MoccaLatte typ haha. Drack ju den igårkväll typ vid halv 8, och jag kunde inte somna förrän typ halv tre inatt på grund av koffeinet. herregud va jobbigt det var, klockan var typ 1 på natten och jag funderade på att ta en springtur hahahah. Men nu är jag iallafall vaken och trött som fan, får väl maxa med kaffe på hotellfrukosten så jag piggnar till.
Vi hörs senare!! /VILMA


To school for cool

Ligger i sängen och skypear med nicolle för ingen av oss kan sova och imon kommer vi verkligen inte kunna gå upp heh..men jag bloggar imon i skolan för på morgonen dampar alltid denna app extra mycket och då dampar jag ännu mer haha. Sov gott!
/JOSEFINE


Jofama by kenza

LOOOOVE IT.
Perfekta skinnjackan, och nu är den äntligen min. Perfekt till våren, sommaren och hösten. Längtar tills det blir lite varmare så att jag kan börja använda den!
/vilma


Clarion hotel post

Hej!
Överraskningen var en övernattning här på clarion hotellet på Centralstationen, det är såå fint här!
Efter att vi lastat in grejerna på våra rum hade vi lite paketöppning, jag kan visa senare vad jag fick. Sedan gick vi till Cyrano, den restaurangen med oslagbara pizzor. Min pizza var jättegod, och efter middagen gick vi till baren här på Clarion och jag tog en MoccaLatte med grädde, mmmmhh love it.
Nu sitter jag på mitt och brorsans rum och väntar på att Äkta Människor ska börja. Gryyym serie!!
Här kommer bilder från dagen. Puss /Vilma


Stallet

Sitter i Erikas stall och väntar på att hon ska rida klart och jag kan typ inte ens skriva för jag fryser så mycket!:(
/JOSEFINE


A maj gaaad

Idag ska vi ju fira min födelsedag, gud dagen har börjat så konstigt.
"packa ner morgondagens kläder, skolböcker och en necessär. Och badkläder och skidglasögon också!!"... Nu har jag iallafall precis packat färdigt, fattar INGENTING. Haha.. Hör iallafall av mig senare. Pussar /VILMA


new favorite


grym låt, så är videon inspelad i Dubai också, så jävla fräckt där. WAOW va denna är bra! Gillar Sia riktigt mycket, älskar David Guetta's Titanium (♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥) där hon sjunger refrängen.
/vilma

dreamgirls

SItter och kollar på tv och är inne på datorn och dricker energidricka :) snart ska jag kolla på dreamgirls, den filmen med beyonce, jennifer hudson, jamie foxx osv! Puss från jossaaan

Drar till Jossiiii

Går hem till Josefine nu för en mysig kväll! Hoppas ni får en trevlig
Kväll också, pusspuss!
/vilma


Största drogen

Mmmmmh jag dör för dessa godsaker, hittade dem i skafferiet igår tyvärr tog den precis slut. De är från frankrike tror jag så just nu vill jag typ dö
/vilma


Before I die...

... Ska jag ha en sånhär tatuering på insidan av fingret! Forever young, live forever, smile eller wild&free hade varit sååå ballt. Eller en palm, många av er vet ju hur otroligt mycket jag älskar palmer. Eller nåt datum som är meningsfullt, typ när mitt barn föds eller liknande..
/vilma


INLÄGG 4 - en bild på mig för exakt två år sedan

För exakt två år sedan var jag på Koh Mak i Thailand. Detta är en bild från den 19 februari 2010 (alltså i övermorgon om två år) innan vi skulle gå och käka middag. Är jag mig lik? Jag tycker att jag har förändrats en del, men inte så jättemycket.. :)
/vilma
Förresten, ser ni cyklop-brännan? ahhahah

Bloggtips - Amanda Styrmark

Vet inget om tjejen egentligen, lyckades bara klicka mig in på hennes blogg.
Det jag gillar så mycket med henne är att hon bär fett snygga outfits, som inte är svåra att få till själv. Snyggt men lättburet, aj lajk. Så för att kolla in hennes blogg, klicka HÄR!
Alla bilderna är från hennes blogg. Älskar den sista!

.JUMP

Mona som fotade, från i Tisdags
Hola!! Har kommit hem nu från mormor och morfar, var där och åt middag med min bror. Vi åt fisk till huvudrätt och mangoparfait till efterrätt, var jättegott.
Så nu kom jag hem till ett dukat bord, mamma och pappa ska käka räkor till middag. Hur ska jag kunna motstå? Blir dubbla middagar ikväll hehe.
Fick födelsedagspresent av mormor och morfar förut också, pengar, funkar alltid lika bra. Då kan man liksom välja helt själv vad man vill ha och man slipper strul med storlekar och grejer!
Hörs senare, puss
/VILMA

Nageltips!

Fila naglarna med en liten platt fil, forma naglarna som du vill ha dem. Fila ovanpå naglarna för att få dem glansiga och bättre yta.
Låt naglarna/fingertopparna vila i ljummet vatten en stund, och doppa dem sedan i olivolja, forma nagelbanden försiktigt i oljan. Skölj sedan av händerna i ljummet vatten och torka av dem. smörj in med nagelbandscreme eller någon annan återfuktningskräm!
/vilma

 


Josefine tipsar

Ville bara tipsa om en sak haha. Vatten med citrondroppar i och is, tänker inte sitta här och ljuga och säga att det är jätte gott himmelskt osv men det är helt okej och det är nyttigt också :)
Puss

 


17 februari 2012

Haloo, jag vaknade nyss. Somnade vid halv 3 igår så det var skönt att sova ut.
Idag ska jag hem till mormor och morfar på födelsedagsmiddag, min mormor och jag fyller med två dagars mellanrum så vi firar alltid tillsammans. Ska bli roligt, alltid lika mysigt att träffa dem.
Min morfar opererade in en ny pacemaker (en maskin som man opererar in nära hjärtat som läser av pulsen och hjälper hjärtat att pumpa i rätt takt) igår, jag pratade med honom efteråt och det hade gått bra, det var roligt att höra. Nej, nu ska jag kolla lite How I Met Your Mother. Är inne på fjärde säsongen nu, kan inte sluta titta!!
/vilma

Baby, you're a firework

kollade igenom min kamera och hittade riktigt fräcka fyrverkeri-bilder! Tror att dessa är ifrån när Liseberg öppnade i våras.
Våran balkong ligger perfekt placerad för att kunna se uppskjutet&hjödskräcken, pariserhjulet (det gamla lilla OCH det nya!!), atmosfear, och lite av lisebergsbanan och uppswinget. När det är öppnings- och stängningsfyrverkerier står vi alltid ute på balkongen med kameran, det är som första parkett.
/vilma

INLÄGG 3 - mitt favoritställe på jorden

Kan inte välja ett ställe. Det finns två ställen på jorden där jag bara mår så otroligt bra. Så jag skriver lite om båda!
1. BANGKOK, THAILAND




Jag har aldrig besökt och kommer antagligen aldrig besöka en roligare, sjukare, galnare eller intressantare stad är Bangkok. Det är så mycket mer än "fejk-paradiset" som alla tror.
Jag som har varit i Thailand sex gånger och tre gånger i Bangkok har rätt bra koll, det finns så mycket mer än pampiga shoppingcenter. Precis bakom de flashiga fina husen ligger de lite mer... ruttna byggnaderna, som ni ser på t ex bild11. På gatorna under husen ligger tiggare och uteliggare, och detta är inte något man ser någongång då&då, utan detta är åtskilliga gånger dagligen, som på bild nummer 10. Där var det liksom någon som bodde..
Bangkok är ju byggt på blöt mark och är väldigt sumpigt, så strax utanför de skitiga husen finns vatten som ni ser på bild 2 och 3. Det är kanaler där man åker båt, släpper ut avlopp, badar (bild4) och tvättar sig. Där bor folk i små stugor ovanpå vattnet.
Som ni ser är det otroooolig skillnad på den fina staden med de rika människorna och (bara två minuter därifrån) de fattiga som bor tre familjer i ett hus av samma storlek som mitt sovrum, ovanpå vattet. Man måste verkligen åka dit för att förstå, och det sätter verkligen perspektiv på saker och ting.
2. Tjörn
Finns ingen bild på vårat hus nu ioförsig, men jag kan berätta lite.
Sommaren -95, när min bror Elliot föddes, köpte min mormor och morfar en tomt i Kyrkesund på Tjörn. Eller huset kanske redan stog på tomten då.., jag vet faktiskt inte. Så från att jag bara var några dagar tills nu har jag spenderat alla mina somrar (+ några jular när jag var mindre) på vårat sommarställe tillsammans med mormor och morfar. När vi var små var vi ALLTID där med våra kusiner (jag har nog berättat om detta tidigare på bloggen) men när dom köpte hus i Partille för typ 5 år sedan så har dom haft fullt upp med det. Det brukar vara ungefär en vecka per sommar som vi är där allihopa, min familj, mina kusiners familj, och mormor och morfar. Vi 10, jag älskar när det är vi 10.
Huset har 10 sängplatser och tre altaner runt sig, varav en är "glasinramad" (med glastak också, så det blir riktigt varm där när solen ligger på). På tomten finns en friggebod, en väldigt stor gräsmatta (oj va jag har solat, spelat fotboll, badat i plastpool, stuckit mig på bin, gungat och tränat golf med plastbollar på den gräsmattan), ett berg på baksidan, en lång bäck, äppleträd och vinbärsbuskar, och ett "land" där mormor odlar sallad, potatis, ärtor, bönor, persilja, gräslök, morötter och för att inte tala om alla blommor.
Nu när mormor och morfar börjar bli gamla så kommer dom snart att sälja huset, jag vet inte när men antagligen blir detta sista sommaren i det huset där jag har spenderat alla mina somrar. Där jag lärde mig sy, simma, baka, spela kubb, spela fotboll, hjula (herregud va många timmar jag tränade!), för att inte tala om golfen!!, och massa andra saker. Men ja, livet går vidare, det är ju en sommar kvar iallafall.
Golfbilderna är ifrån Tjörns GK, där jag har spelat sedan jag var 9 år gammal.
/VILMA

16 februari 2012

Blev inget Åby idag utan det blir någon annan dag. Stannade istället länge hos farmor och pratade, åt och myste. Hade en jättebra födelsedag, fick MASSA gratulationer på telefon, sms och Facebook. Tack återigen till er alla.
Farmor har massvis av bra skönhetsböcker och tidningsurklipp som jag läste igenom, om hår, hud, naglar och själ. Så jag ska se till att ha en spa-dag med mig själv nu på lovet! På lördag kanske, halva dagen spa-dag och halva dagen plugg-dag. Låter bra, behöver jobba lite.

Nu har jag gjort inbakade flätor på mig själv, så skönt att sova med! Har alltid problem med hur jag ska ha håret när jag sover, har jag det i tofs så blir det obehagligt på kudden och har jag det utsläppt så får jag håret i ansiktet. Och flätor (speciellt inbakade) sliter inte alls mycket på håret heller, så det är bra.
Gjorde flätor igårkväll också som jag sov med, får sånt änglahår på morgonen. Som jag har skrivit förut så tycker jag att det är jätteroligt att fläta alla möjliga olika flätor, så fint tycker jag.
Nu ska jag äta middag. Pussar!
/VILMA


I frölunda

Sitter hos Amandas bab nu och vi sitter och äter och snart ska vi dra hem och sen senare kanske candice kommer och sover hos mig :)
/JOSEFINE


MY FAVORITE


My birthday hihih

Först och främst, tack bästa Josefine för födelsedagsinlägget!
Har nyss pratat länge med farfar, han var lite sjuk stackaren men vi ska träffas på tisdag och gå ut och käka så det ska bli jätteroligt :)
Mamma och Pappa är på jobbet men innan dom gick kom hela familjen in och sjöng på mitt rum. Som sagt ska vi fira min födelsedag på Söndag så idag blir det inget fir.
Äter en liten frukost nu, ska hem till farmor om en timme för Brunch typ, ska bli så gott. Förresten så kokade jag kaffe hemma för första gången, blev faktiskt gott! Behövde energin, är helt seg i kroppen från skidåkningen igår.
Senare idag ska jag till Åby och bada med mina kära kusiner. Älskar att jag har börjat träffa dom oftare nu, förut var det bara ett par gånger i halvåret som vi sågs...
Nu: tillbaka till frukosten och HIMYM! Åh, kan livet bli bättre? :)
/vilma


♥♥♥♥♥♥♥♥♥

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VILMA! HOPPAS DU FÅR DEN BÄSTA DAGEN I HELA DITT LIV.
LOVE YOU BÄSTAVÄN ♥

Bye isaberg

Är på väg hem nu efter en JÄTTEROLIG dag i Isaberg. Backarna var grymma, vädret var sjukt bra och jag vurpade och skrattade otroligt mycket. Vi kom dit vid 9, jag, Moa, pappa och Elliot, och stannade till typ 4. Jag gillar isaberg så mycket, jätteroliga backar med gupp och skogsvägar och sånt. Här är bilder från idag! /VILMA

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2980195/images/2012/pic_189568533.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2980195/images/2012/pic_189568585.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2980195/images/2012/pic_189568607.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2980195/images/2012/pic_189568610.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2980195/images/2012/pic_189568613.jpg" class="image">


Stan

Sitter i stan med maymuna, Melina och Ohana och snart kommer Maryam :)


Godmorgon

Min syster väckte mig nyss och sa att jag skulle gå upp så blev jag glad att hon brydde sig om mig haha men nu har hon gått och gömt sig typ..nej men hon har gått till sitt rum så jag ska gå nu och göra frukost :) vet inte vad som händer idag men ni får ha en bra dag så hör jag vi mig senare! Och här får ni en vacker bild på mig..och mina solglasögon.
/JOSEFINE


Mot isaberg!!


never back down

Kollade precis klart på en film som en kompis tipsa om. Jag har inte sett den innan men den va jätte bra :) Nu ska jag sätta på en annan film och sen en till kanske. Är inte alls trött det är därför haha. /JOSEFINE

Panos Emporio

Fick 6 Panos Emporio-bikinis idag!! Överlycklig tjeeeej, dom var så fina och alla satt som en smäck!! Den färgglada-virkade är så fin i verkligheten, som en dröm, hiihi.
Här kommer bilder på alla:
/vilma


hej

Kom precis hem från Amanda. Vi var några tjejer som va hemma och henne och kollade på film och snackade typ. Och jag har så jävla tråkigt, vill gå ut asså kan inte vara hemma 5 min utan att jag tröttnar haha men jag lovar att jag ska bli bättre på att blogga nu men jag blir så himla irriterad på blogg.se appen som inte funkar, eller jo den funkar om man inte laddar upp bilder men inläggen blir ju jätte tråkiga och ointressanta utan bilder.
Men jag ska försöka i alla fall.
Jag ska snart gå och ta mig något att äta men här får ni en bild på mig just nu och "dagens" först :) (dåliga bilder jag vet)

Föresten, jag vill bara säga glad alla hjärtans dag! Hoppas ni får en mysig kväll i förhållande eller inte:)
Puss
/JOSEFINE

snow: like in a fairytale

bella: like a boss


Älskar de tre sista, så fina bilder. Verkligen såna som borde ramas in. Hahaha den sista... Bella hoppar verkligen för livet för att få tag på snön jag håller i! Sötisen ♥

Fotat med Mona

Var ute ett tag förut och tog bilder med Mona. Ska äta middag nu så jag lägger upp resten senare, men här är två sålänge! Vi hade med oss Bella också, så hon var med på ett par bilder som ni får se senare. Puss /vilma



Delsjö GK

Vilken årstid, veckodag eller tid det än är så känner man sig alltid hemma här. Under somrarna bor man i princip på puttinggreenen och jag kan inte annat än älska det. Jag kan inte säga att jag längtar till varje kyliga vinterträning för då ljuger jag. Men när jag väl är här, när jag slår ett slag som aldrig tidigare. All träning som tar mig till den stunden, det är så värt det.


INLÄGG 2 - två saker jag vill göra innan jag dör

Det finns så otroooligt mycket jag vill göra innan jag dör. Jag vill åka på resor med vänner, resa jorden runt, bo utomlands, ha ett jobb jag längtar till och är nöjd med, komma långt med min golf, ha fetaste festen, äga en walk-in closet, designa mitt hem precis som jag vill ha det, äga en mops, träffa Adrian Grenier (snyggingen från entourage), gå på festivaler och konserter, sova på en strand, bli aaasfull med vänner och inte minnas ett skit, ha världens coolaste photoshoot på en äng på sommaren.... Ja, som ni förstår så kan listan göras hur lång som helst.
Att välja två blir svårt. Men det jag helst av allt vill göra innan jag dör är nog:
1. Träffa min drömprins och få en lycklig och frisk familj.
2. Vara lycklig (nästan) hela livet.


Nu drar jag till....

Delsjön för att träna lite! Inget man riktigt längtar till i detta vädret, men det är skönt efteråt, man känner sig nöjd. Senare idag ska jag gå ut med Bella, och efter det plugga matte. Härlig Valentines day!!!!!!! Eller inte..
Men allvarligt talat så bryr jag mig inte så mycket, det borde inte vara så viktigt när man är 14 liksom.
Igårkväll gjorde mina föräldrar något aaaaasbra, berätter länger fram vad, det är liksom inte riktigt relevant ännu.
Ha en super-allahjärtansdag!
Pussar /vilma

tuesdayyyyy

Heyyy readers, kollade precis statistiken för första gången på länge och såg att vi hade rekordmånga läsare i förrgår! Sjukt roligt att se att arbetet man lägger ner på bloggen lönar sig.
Och ni som har blogg känner säkert igen er, men jag skriver detta ändå. Det är såå mycket roligare att blogga när det trillar in kommentarer. Jag fick typ världens blogglust av några små kommentarer på bilderna från igår. Det är jätteroligt när ni kommenterar, både saker som kan förbättras och komplimanger!
Fred uuuuut /vilmutt
Hihihh tyckte denna bilden var så fin, från Hamburgssund i somras.

INLÄGG 1 - MIN FAVORITMAT

Thaimat vid stranden är det absolut bästa jag vet. Det finns inget, INGET, som slår vinden i håret och sanden mellan tårna i flipflopen medans man käkar den godagste maten i världen.
Min favorit är Pad Thai chicken, den översta bilden. Det är stekta nudlar med kyckling, omelett, lite grönsaker och andra goda grejer i.
/vilma

6 inlägg

Detta kör jag igång nu! Josefine kanske hänger på, jag vet inte, men jag börjar nuuu! Och jag orkar inte "dag 1, 2 etc" utan dom får heta "inlägg 1, 2 etc" eftersom vissa dagar kanske jag lägger in två, och vissa dagar inga.
INLÄGG 1 - min favoritmat
INLÄGG 2 - två saker jag vill göra innan jag dör
INLÄGG 3 - mitt favoritställe på jorden
INLÄGG 4 - en bild på mig för exakt två år sedan
INLÄGG 5 - vad jag använder för smink till vardags och till fest
INLÄGG 6 - mina tre favoritserier jut nu
/vilma

ballerina

Älskar mitt fönster, och gardinerna. Så bra ljus, blir riktigt kraftfulla bilder. Älskar dessa på Niki från idag! Speciellt den översta, redigeringen med ljuset och det svartvita fast med litelite färg i.
/vilma

++++

Fotade lite utomhus med Niki idag. Var ute i typ 10 minuter och det var så JÄVLA kallt, så vi sprang in direkt. Men de få bilderna som togs blev bra! Speciellt den andra ↑.
Tog lite bilder på Niki inomhus sen som blev riktigt bra, lägger upp de senare.
/vilma

Söndagsmys

Spenderade söndagskvällen på ungefär samma sätt som fredagskvällen, fast hemma hos mig istället. Kollade på tre olika skräckisar, den ena bara sämre än den andra. Blair witch, REC 1 och Silent Hill, kassa allihopa.
Hahahha vi skulle köpa ett tre-pack filmer också, så när vi kommer hem så var fodralen tomma, herregud vad vi skrattade. Hade iallafall en mysig kväll! Nu ska jag se Äkta Männskor på Svtplay, jag missade kvällens avsnitt. Så spännande!!!
/vilma


Nystädat

Bästa känslan verkligen. Gå in i sitt rum, så är det heeeeelt rent och luktar gott gör det också.
/vilma


Förlåt coolingar

Asså haha jag sitter seriöst och skrattar åt er fulingar på fb just nu... Förlåååååt för att man vill hedra att Whitney Houston och att hon e död osv men nä såklart får man inte det utan då ska vissa sitta och skriva "asså varför ska alla skriva om henne nu plötsligt för ni brydde er ju inte innan"... Men själv satt jag inte och lyssna på henne varje dag men fortfarande visa lite respekt i alla fall. Seriöst fb är typ det värsta jag vet just nu, det är alltid samma saker som pågår där så jag håller mig nog till instagram ett tag ;). /JOSEFINE


2x zippers

Två wanties från GinaTricot, 399 respektive 599 kronor. Älskar det vänstra parets stentvättning! Har fått en crush på jeans med låg midja, så de högra är verkligen perfekta.

himym

min droooooooog, How I Met Your Mother ÄR BÄST!
/vilma
PS. Om du ska kolla avsnittet, tryck inte på play now, det funkar inte. Tryck på den blåa texten längst upp i rutan!

Love breakfast


lov-planer

Älskar att det är lov igen! Tyvärr har jag rättså mycket att plugga, har med mig 7ans, 8ans och 9ans mattebok hem så att jag kan träna lite inför nationella.

Men annars så ska jag åka skidor i isaberg på Onsdagen med pappa, brorsan och Moa! Ska bli jätteroligt vekligen, skidor är BÄST!! På torsdagen fyller jag 15 så jag ska käka lunch med farmor, jättemysigt verkligen. Ska fira med familjen på söndagen eftersom mamma&pappa jobbar på min riktiga födelsedag. Det är typ det tror jag, + en jävla massa matte som ska göras på lovet.
/vilma

Bilder-Mona senast i var i Isaberg med skolan, det var något av det roligaste i mitt liv tror jag! Och jag och Moa (en annan Moa än den som ska åka med denna gången) åkte skidor i Sunne när vi var typ 6 år? Haha så söta :)


Friday night

Glömde blogga igår!!
Dagen började med ett möte nere i stan med hela klassen och massa politiker för att bestämma om vad som ska hända med Buråsskolan. Beslutet var negativt.
Efter det var det SOprov, gick ganska bra! Sen stan med Mona och Niki. Köpte fina tröjan i inlägget under, tog en fika (drack favoriten moccalatte, dööör va god), och sedan drog jag mig till Emmy, klockan var runt 5 då. Vi snackade och käkade, sen kom Edwin och Elmer dit. Kollade på TV, åt chips och snackade typ, jättemysigt. Åkte hem med pojkarna lite efter 12 tror jag, och somnade nästan direkt.
/vilma


New in

Köpte en ny tröja på bikbok idag! 149 spänn från bikbok, looooove it. Har velat ha den sen i höstas/julas och nu hängde den där med 50% rea. Muy bien! /vilma


Home from schooool

Hej! Kom nyss hem från skolan. Väldigt chill dag, eller hela veckan har varit ganska chill faktiskt! Nationella provet i svenska idag gick bra. I tisdags var det svenska-läsförståelse och idag var det svenska-uppsatsskrivning. Det gick bra! Jag är ganska nöjd.
Nu ska jag plugga SO, ekonomiprov imorgon. Håll tummarna för mig!
/vilma


Fiskbensfläta

Gjorde en fiskbensfläta i morse, skitsnyggt och roligare än en vanlig!
/vilma

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2980195/images/2012/pic_188525761.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2980195/images/2012/pic_188525773.jpg" class="image">


Pixlromatic

Har börjar redigera mina bilder på pixlromatic-appen, älskar den! Använder mig även av BeFunkyFx ibland, den är väldigt bra ifall man vill redigera ljuset/färgen på bilderna.
Jag tycker iallafall att det blir roligare med redigerade bilder. Vad tycker ni?
/vilma


På väg hem

Sitter på bussen nu, är hemma och/eller typ 20 minuter tror jag.
Det var jättemysigt hemma hos Emmy, semlan var underbar och vi pratade mest, kollade lite på Sveriges mästerkock också.
När jag kommer hem ska jag typ hoppa i sängen direkt, behöver mycket sömn inför imorgon, nationella ni vet...
Ha en fortsatt bra kväll!
/vilma


19:25

Satte mig nyss på bussen för att åka till Emmy! Ska mysa, käka semlor och prata. Ska hem relativt tidigt eftersom jag ska upp tidigt imorgon, det är nationellt prov igen :(
Hörs senare, puss /vilma

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2980195/images/2012/pic_188446071.jpg" class="image">


firrebirre

Detta skulle jag gärna haft på mig idag, synd bara att jag typ inte äger något av dedär.
Tröjan kommer iallafall från All Saints, jackan från Jofama by Kenza och skorna från Jeffery Campbell.
Nu ska jag springa in i duschen och sen dra mig mot skolan, har gaaanska brottom nu PUSS!
/vilma

New in

Trosor från Lindex och Bandeu från GinaTricot, 30 respektive 10 kronor, KAP!!
/vilma

 


TOP MODEL SVERIGE: Jamilla + Jenny


Jag tyckte väl att jag kände igen Jamilla! Älskat den tjejen sedan hon gick in genom dörren på Idol-auditionen för två år sedan. När jag såg henne i Svenska Top Model blev jag överlycklig, hon är ju awesome!!! Det gick ju bra för henne i dagens avsnitt av top model också. Hon vann ju Ina Soltani-klänningen idag! Det är den hon har på sig på bilden. Jag hoppas verkligen att hon vinner, det är hon verligen värd.
En annan tjej jag gillar i tävlingen är Jenny, hon är jättesöt och riktigt duktig!
/vilma

NATIONELLAAAAA

Nu börjar svenska-provet om mindre än en timme. Är jag nervös? eeeehhhh, jaaa! Ska gå till skolan om typ 10 minuter också, så jag ser ut såhär idag:
Mysbyxorna är från hollister, tröjan från Forever21, linne under från Forever21. + bruna primeboots och en gooosig stickad tröja från Bershka.
/vilma


konfirmationspresent

Ja, jag konfirmerades för ungefär 9 månader sedan, och fick då ett presenkort på Jarl Sandin. Bestämde mig för några dagar sedan för att det var detta jag ville ha, jag blev så nöjd! Jag gillar korset jättemycket, och att när jag tröttnar så kan jag bara gå och köpa en ny berlock och byta liksom. Typ ifall jag åker på en asrolig resa med en vän eller så, så kan jag liksom köpa en palm-berlock som "smboliserar" den resan. Det blir säkert skitsnyggt.
250:- fick jag betala för kedan och 290:- för berlocken, och jag är verkligen jättenöjd. Klicka HÄR för att komma till Thomas Sabo's hemsida, där det finns hur många berlocker som helst!
/vilma
update 16:08
ååååååååhh blir så frustrerad, efter att jag skrev detta inlägget så har berlocken bara hoppat av kedjan tre gånger, hur fan ska jag våga ha på mig detta utomhus ifall berlocken ska trilla av liksom? Skitkvalitet. Får åka tillbaka till stan imorgon och lämna tillbaka det. FUUUCCCKKKK va arg jag blir på sånthär.

Mot stan

Ska möta upp Amanda och Josefine nu och åka in till stan, ska köpa en sak från Jarl Sandin, ni får se den senare!
/v

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2980195/images/2012/pic_188071586.jpg" class="image">


coca cola

Fick ett nytt iphoneskal av mina snälla kusiner! De var ju i thailandet över jul&nyår så dem köpte det där. aaaasballt iallafall :)
/vilma

 


Skridskodag imorgon...

Kommer jag se idiotisk eller idiotisk ut?


On my way hooome

Sitter i bilen på väg hem nu, efter en toppenhelg i Partille. Alltid lika roligt att hänga med kusinerna och deras söta vänner, så kul.
Fick massa tid att snacka med Emmy också, har inte träffat henne sen i somras i hamburgsund, så det var verkligen jätteroligt att catcha up lite.
Idag hängde vi hos två urgulliga killar och kollade film, spelade airhockey och chokladen på livet liksom. Asgött.
Ska hem nu och plugga, har tre prov och en inlämning i veckan. Jobbigt men sant.
Och förresten, snart är det LOOOOV!!


Godmorgon

Vaknade upp med världens blogglust, haha. Så idag kanske jag bloggar skiiiiit mycket eller så kommer ni inte höra från mig på typ 2 dagar..hehe. Jag ska snart få upp för jag har träning sen men jag känner mig lite krasslig faktiskt och väldigt trött :( asså jag blir så arg på mig själv, jag har prov på tisdag och har jag ens börjat plugga? Nä självklart inte asså orkar inte med mig själv lata slyna :'( och jag vet inte ens vad vi har prov på eller jo typ elektromagneter. Men på fredag så får vi reda på om skolan ska läggas ner också och jag hoppas faktiskt den gör det, den ligger liksom på botten av havet redan. Men nu ska jag gå upp och äta. puss /JOSEFINE


I öjersjö

Wazzaaaap? Är hos mina kusiner och myser, vi är 6 stycken som myser till Sommaren Med Göran. Wuuuunderbart!
/v


Halloj

Nu drar jag iväg på tjejmiddag som jag trodde skulle börja kl 8 men det började 7 så jag har lite bråttom :) puss /JOSEFINE


till kusinerna

jag och min kusin Elias i somras på vårat land
Nu åker jag ut till Partille för att vara barnvakt/underhållning/lekkamrat/whatever till mina kusiner! Min moster och hennes man (alltså mina kusiners föräldrar) ska sova borta under natten så jag och en barndomsvän till mig (som äver är väldigt nära med mina kusiner, orkar inte dra hela den historian nu) ska typ passa dom! Min uppdatering kommer inte vara bra under helgen så jag räknar med Josefine.
Ha det bäst, vi hörs. Puss
/vilmurra

Skönhetsfavorit

Åh va jag älskar denna krämen, helt underbar. Den funkar på både läpparna och händerna och i ansiktet och armbågarna och, ja, dör man är torr! Detta är ett test som kom hem med posten men den riktiga är större, ska verkligen slå till på den när denna lilla är slut. Ett riktigt tips! Jag tror att den stora kostar runt 20 kronor, sååå värt.
/vilma


love picnik

Jag har ju sagt förut att jag redigerar mina bilder på picnik.com? Bästa redigeringshemsidan, snabbt, enkelt och gratis (ifall man vill ha de lite sämre redigeringarna, om man vill va "premium" så får man betala). Iallafall så ska ju picnik stänga ner nu i april, så man får alla premium-funktioner gratis, hur bra är inte det?! Så nu kan man ändra hårfärg och lägga på klistermärken och jag vet inte vad, det är bara att köra på liksom. Jag tyckte iallafall att rosa hår va fint på mig.
Nu ska jag sova, pussar /vilma

2x kiko

Två absoluta nagelfavoriter! Lacket, åh jag ääälskar det!! Lite grå/lila/brun-aktigt med massa glitter, apsnyggt.
Med nagelpennan tar man bort nagellacket som har kommit bredvid nageln, så otroligt smart.
Köpte båda i Barcelona och båda kostade runt 70:- styck!
/vilma


Mys/skönhets-kväll

Är typ ensam hemma (brorsan och hans kompis ska gå snart tror jag) så jag har en liten myskväll med mig själv! Ska glra en fruktsallad till middag, och nu håller jag på med händerna och naglarna, ska lacka med det glittriga lacket på bilden. Underbar kväll, behövs verkligen! Ska försöka plugga lite också.
Pussar /vilma


LOVE IT


Nicolle gästbloggar

Wazup bitches! Nej men hejsan alla Josefine och Vilmas fans! Jag och josefine sitter och räknar matte, FYFAN.. Går riktigt segt säger jag bara. Men nu har vi bara 3 lektioner kvar och det är NO, SO och svenska. Vet inte riktigt va med de finns att skriva sp haadee :*


BF

A friend never leaves you, a friend is always there for you. A friend is someone you can be alone with and have nothing to say or do, and be comfortable in the silence.
I'm so damn lucky for my best friends. /v

New in

Ett par snygga jeans till min jeanssamling :)
och ni fick morgondagens outfit på köpet! förlåt för dålig bild på byxorna. Puss
/JOSEFINE


Todays hair

Använde min donut idag, den som jag köpte i spanien! Det såg ut typ såhär:
/vilma


NP

Sitter och går igenom nationella proven, svenska delen. Känns ganska bra, men vem har inte panik liksom? Här får ni en bild som jag redigerade snabbt. Pussar/v


Josefine skriver

You're the only one cuz I don't trust these bitches


Right now

Matte och smoothie, jättegott. Om knappt två timmar är det ett möte som jag ska på, mot att buråsskolan ska läggas ned. Så vi får hoppas att det går bra! Senare ikväll har jag fysträning också.. Shet, hur ska det gå med min träningsverk haha:( det gör fortfarande ont från i söndags! jag har typ utvecklat en ny gångstil nu med denna hemska verken i benen, usch...
Jaja, ska plugga vidare. Pussar
/vilma


RSS 2.0